Diari Més

El teu horòscop d'avui: 12 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El pla sentimental serà el que més força aportarà a la teva vida. No t'oblidis que «la unió fa la força» i avui et convindria posar-ho en pràctica. L'atzar i la sort estaran del teu costat.

Taure (20d'abril-20de maig)

Canvis i novetats en el teu món professional i en els sentiments. Intenta no tornar-te massa dominant i tindràs el camí més fàcil. Les teves relacions estan en alça i atrauràs a un gran amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sentiràs uns comentaris als quals no hauries de donar importància. Para esment al que diguin però sense llançar-te a voler solucionar-ho. La diplomàcia ajudarà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

L'activitat que estigui relacionada amb el públic t'aportarà bons beneficis. No et limitis a l'hora d'expressar els teus sentiments, arribaràs molt profundament. La sort t'acompanyarà avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui no confiïs massa en la sort ni en els que t'envolten.T'has de mantenir en les teves conviccions caigui qui caigui. No fa falta ser tossut però tampoc tou. Mantingues les teves idees i guanyaràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Obre més els ulls si avui et veus obligat a contactar amb nous coneguts. No importa tant el que el tu diguis sinó com ho diguis. Amb més diplomàcia i astúcia t'emportaràs el gat a l'aigua.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els afectes estaran avui molt moguts. Tot el que expressis serà tingut en compte molt pels éssers estimats. Si no vols donar la notaqueda't al marge de tot.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Seràs el centre d'atenció de moltes persones. El teu do de conquesta es veurà reflectit en cada gest. Algú et farà variar els teus plans. Amb la parella l'equilibri serà total.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et comprometis a tant en el social ja que després et passaran factura. Revisa la teva manera d'expressar-te abans que sigui tard i t'hagis creat enemics gratuïts. Vigila més la dieta.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Viuràs en profunditat i apassionadament un idil·li que recordaràs molt temps. Ningú més que tu sabrà guanyar i treure-li profit als assumptes amorosos d'avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Arribarà una sorpresa de la mà d'algú molt estimat per tu. No t'adormis sobre els llorers i gaudeix dels feliços moments en companyia de les amistats. La societat i la parella, amb tu.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les circumstàncies no et permetran accedir de manera fàcil a la solució de tot. Actua amb més picaresca i decisió a l'hora d'enfrontaments. Trobadasorpresa.
tracking