Diari Més

El teu horòscop d'avui: 9 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La jornada laboral arribarà a ser esgotadora, encara que al final veuràs compensat el teu esforç. No deixis de costat les atencions amb els teus que ho necessiten. Si mantens la teva fermesa arriba l'èxit.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui et trobaràs amb una persona no vista durant molt de temps. Al final del dia es prometen situacions molt apassionades. Viu la teva llibertat però controla excessos, l'amor et donarà llibertat.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant la jornada d'avui pots arribar a sentir-te una mica més esgotat del normal, intenta envoltar-te de gent jove i així recobraràs forces. Sorpreses a casa que produiran canvis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui el teu magnetisme estarà molt elevat. Això t'ajudarà a potenciar la teva relació de parella. Aprofita la jornada ja que la sort està de la teva part en tot. Aprofita el dia, els astres amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Al llarg de la jornada hi haurà una visita inesperada i una relació amorosa sorpresa. Procura que no t'agafi de noves o en cas contrari ho pagaràs car. Gelosia present que has d'evitar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Intenta no cometre excessos de menjar i falta de son, això et causarà més d'un problema. Relaciona't amb els altres però sense massa presses, no vulguis avui abastar-ho tot, pas a pas.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui gaudiràs dels afalacs que es facin entorn a tu i reconeixeran la teva capacitat professional. A més sorgiran contactes amb persones molt especials. Arriben diners per l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Durant la jornada no et barregis en discussions de poca importància. Si ho fas pots arribar a contradir-te sense voler i ficar la pota,queda't en segon terme i aconseguiràs els teus objectius.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No donis tanta importància a totes aquestes petites coses que tens al cap, en cas contrari t'alteraràs i això repercutirà en tot el que realitzis. Calma, no per molt córrer arribaràs abans.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui et veuràs molt alegre com excessivament deprimit. No et preocupis, rebràs més d'una sorpresa i més d'una notícia molt positives. Avui posa més atenció si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No perdis les oportunitats que avui se't presentin en relació amb projectes tant professionals com socials. Cuida una mica més la teva dieta i intenta relaxar la ment, l'amor t'ajudarà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta passar-ho bé i gaudir dels bons moments al màxim, però no oblidis que tens projectes endarrerits. Si has de demanar ajuda no ho dubtis, tots et donaran suport, és el teu dia.
tracking