Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Impedeix que la teva imaginació et jugui una mala passada fent-te veure una realitat inexistent en les paraules i accions dels altres. Augmenta el teu esperit crític. L'atzar amb tu.

Taure (20d'abril-20de maig)

Temes familiars obligaran a canviar plans i hauràs d'adoptar una actitud enèrgica per a ser escoltat. Et faran proposició per a un viatge. L'amor continua potenciant-se al teu voltant.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No sempre es pot guanyar en la vida i avui és una jornada on la sort no és que estigui del teu costat. Alerta a les poques però bones oportunitats i paciència. Canvis d'humor en la parella.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui sofriràs diversos canvis anímics que alteraran el teu funcionament. Relaxa la teva ment, la solució a tot està més prop del pensat. La deessa de la Fortuna et donarà una bona sorpresa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Despeses per sobre de les teves possibilitats complicaran la teva activitat i relació amb els més propers. A últimes hores dedica't al social. Es potenciaran aventures sentimentals i nou amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et semblarà que els plans i projectes que tenies es perden sense resolució. No pensis en negatiu ja que a últim moment tot es torna a ordenar. Una persona llunyana et sorprendrà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Dia tensional tant en el professional com en l'amor. No es recomana el signar documents ni el potenciar discussions ja que perdries. En la llar trobaràs el que cerques, però no et tanquis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva intel·ligència et salvarà dels inconvenients que els associats o amistats et plantejaran. Els consells dels altres ajudaran. Hi haurà facilitat per a nous contactes que et beneficiaran.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Lluita fort contra aquestes idees negatives que afloren en la teva ment, busca formes d'evasió per a no caure en estats depressius, la parella ajudarà molt. La teva actitud serà decisiva per a aconseguir-ho.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva força afectiva podrà contrarestar els inconvenients que a nivell de parella es plantejaran. La tossudesa serà el teu pitjor enemic no deixant-te veure les oportunitats, cedeix una mica més.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si notes fredor en el comportament dels altres no temis pels teus interessos. Tant en el material com en el sentimental obtindràs a la llarga total suport. Sorpresa d'amor en un viatge.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui deus posar en pràctica els teus recursos físics i intel·lectuals en favor d'ajudar als altres. La teva sola presència ajuda en molt als més febles. Estàs despertant la passió en algú.

tracking