Diari Més

El teu horòscop d'avui: 6 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Canalitza les teves tensions nervioses fent tasques a l'aire lliure o gaudint de les teves apetències. Practica tot el dia la tranquil·litat. No discuteixis per assumptes de tercers, ves a la teva.

Taure (20d'abril-20de maig)

Físicament et trobaràs actiu i resistent. Reunions en família o amb amics et faran trobar-te bé amb tu mateix. Cuida les begudes i els canvis de temperatura. Nit agitada.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Centra't en els teus costats forts i deixa a part les teves febleses. No donis tantes voltes a idees que no et condueixen a res positiu. Demana consell als més pròxims, donaran sortida als teus problemes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et trobes espurnejant i concentrat en coses que realment t'agraden i diverteixen. Deixa participar també d'això als que t'envolten. Avançaràs tant en el professional com en l'íntim.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Es presenta una jornada una mica eixuta i gens brillant. Hauràs de posar-li una mica d'imaginació perquè tot sigui més acceptable. Vigila amb els menjars. Millor relació amb nous coneguts.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si notes que els altres no trenquen el silenci o que comparteixen poques coses amb tu llança't sense por a la conquesta de la seva atenció i passió. Avui pots anar de guanyador si et centres.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No facis cas de les promeses que avui t'arribaran, seran fàcils però falses íntegrament. Curts desplaçaments a última hora. En el treball hi haurà canvis a millor i èxits. Nit passional.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Notícies inesperades arribaran avui com per art de màgia. Et sentiràs molt acompanyat vital i emocionalment i les alegries calmaran la teva ansietat. Es despertaran en tu noves sensacions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva excitabilitat i nerviosisme farà que deixis diverses coses a mig fer. Estàs necessitat de profunds canvis i ells arribaran de manera ràpida. Prudència en els viatges i en les signatures.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva relació amb pròxims serà d'un grat total. Interessos nous apareixeran juntament amb uns positius projectes, analitza'ls bé. No barregis responsabilitat amb diversió.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La relació amb els altres serà més fàcil. Encara que t'aïllis o no et lliuris a la comunicació la teva imatgeatraurà a més d'un. Vigila amb la gelosia i les enveges, que es potenciaran.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tindràs sobrada energia i la teva força intel·lectual estarà en plenitud. Podràs dominar a tota persona que se t'acosti. Jornada interessant per a demanar millores.
tracking