Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva intuïció serà la que més t'ajudi en la jornada. No facis cas a les paraules i opinions de tercers. La parella es mostrarà necessitada d'afecte i comprensió. Arriben diners per l'atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Les persones del sexe oposat i la teva pròpia família donarà suport a qualsevol idea teva. És bon moment per a fer canvis a casa. Si viatges ves amb compte amb les distraccions i evita les presses en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs molt enèrgic tota la jornada i el dinamisme que es desprendrà de tu contagiarà als altres obtenint bons resultats en tot, fins i tot avui l'atzar i l'amor t'acompanyaran.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran situacions benèfiques en el camp laboral a les quals has d'estar atent. Para esment als missatges, els nous contactes seran rendibles, s'estan obrint nous camins.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Un excés de sensibilitat et pot aportar un cert grau de depressió. No t'aïllis i busca gent i llocs divertits i dinàmics. La parella i amics t'ho secundaran tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et plantejaràs canvis des del punt de vista emocional. Tots els teus dubtes s'aclariran immediatament gràcies a unes sorpreses. Bon moment per a les inversions i canvis.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu intercanvi emocional amb els pròxims serà profund i molt sincer. Tindràs un fort magnetisme. De superiors podràs aconseguir-ho tot, aprofita per a guanyar posicions i millores.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Despeses per sobre de l'esperat que aportaran beneficis i situacions avantatjoses. En la llar avui trobaràs els millors moments. No barregis responsabilitats amb diversió.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada positiva per a aprofitar tot el que es relacioni amb viatges, en un d'ells et trobaràs amb un vell amic. Se solucionaran assumptes de diners pendents i l'atzar et somriurà.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Moment per a arreglar assumptes comercials dels quals podràs treure amplis avantatges. Socis i col·laboradors estaran de la teva part en tot moment. Centra't en un objectiu i tindràs l'èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Polèmiques en el teu entorn a les quals no hauràs de donar importància evitant enfrontaments. Es facilitaran aventures emocionals. Deixa que la teva intuïció t'orienti en lescoses de l'amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Ull amb el que comentes davant els altres sobre la vida d'altres persones, pots arribar a dir coses que molestaran, mesura les teves paraules. Assumptes familiars canviaran plans.
tracking