Diari Més

El teu horòscop d'avui: 4 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Nombrosos esdeveniments imprevistos ocuparan la teva atenció al llarg del dia. Et sentiràs molt vital i amb grans desitjos d'experimentar emocions fortes. La passió molt a prop.

Taure (20d'abril-20de maig)

Gran quantitat de projectes i d'idees noves giren pel teu cap, no t'acceleris tant en les determinacions, estudia bé les opcions i treballa en conjunt. Nit molt ardent.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No podràs contenir la teva necessitat de canvi i et llançaràs als viatges i a la teva comunicació amb llocs i persones llunyanes. Seràs ben rebut en tots els llocs. Magnetisme.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tot el que aportis per a renovar la teva imatge personal serà avui molt benvingut. Tant amics com persones de tracte més íntim secundaran les teves idees i projectes.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui et sentiràs bé amb tu mateix i amb una gran càrrega d'energia per a emprendre qualsevol nova i excitant aventura. El teu atractiu personal serà molt alt i dominaràs a molts.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Una marcada incompatibilitat amb la teva parella, motivada pels plans a realitzar, retardaran els teus assumptes. Si et comportes flexiblement et sortiràs amb la teva. Vigila si condueixes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Arribaran a tu uns certs comentaris que a més de ser poc fiables et conduiran a complicar-te la vida i els teus sentiments. Sigues reservat en les teves opinions. Confia més en la parella i guanyaràs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

En la jornada són molt factibles alteracions de tipus emocional que aportaran canvis en els teus sentiments respecte dels altres. Cerca elrelaxament i diverteix-te. Els viatges aportaran sorpreses.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Posa't les piles i aixeca l'ànim. Avui les coses que més t'interessen no sortiran a la primera però ho aconseguiràs amb una mica de perseverança i amor per part teva. Canvis en llar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Qualsevol problema que es presenti afronta'l amb total decisió i força, no posterguis la seva solució o et veuràs embolicat en uns esdeveniments que no tindran sortida, posa't més ferma.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Contacta amb la gent, llança't a viure els moments profundament i amb vitalitat, no deixis que l'avorriment faci presa de tu i molt menys la mandra. Interessants aventures.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta descentralitzar els teus pensaments, no barregis tot en un mateix sac, si ho fas l'única cosa que aconseguiràs és no arribar a cap part i posar-te de mal humor. Intima més amb la parella.
tracking