Diari Més

El teu horòscop d'avui: 3 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Jornada que et sentiràs molt estimulat per a l'avanç en diversos plans. Actua amb meditació i no deixis actuar a la precipitació, mesura més les paraules. Millor consultar abans de decidir.

Taure (20d'abril-20de maig)

Possibles tensions en la llar, tracta de prendre les coses amb calma o tot es posarà pitjor. Augmenta el teu esperit protector, però cuida els teus diners i no arrisquis. En els viatges hi haurà èxits i passions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si avui sents que les forces t'abandonen no et retiris del combat i continua ferm en el camí traçat. Tens a prop l'objectiu. La parella et donarà suport en tot, és el teu dia per a triomfar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En el familiar sentiràs comprensió i un acolliment poc freqüent, això t'ajudarà a posar més clars els teus pensaments i tasques. Bon moment per a iniciar noves empreses i amors

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Mostraràs un caràcter emprenedor i fortes ganes de col·laborar amb tot el que es relacioni amb la llar. Avui es resoldran assumptes de diners pendents, els teus reflexos et faran arribar a l'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No suportaràs la monotonia, el teu esperit aventurer et portarà a voler experimentar noves situacions. Si has de viatjar aplica tota la teva atenció. Captivaràs l'atenció d'algú especial.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Notícies familiars alegraran la teva existència i aportaran noves idees per al teu futur. Cuida més la teva pròpia imatge personal. Bon moment per a inversions i canvis, fins i tot en l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si has de signar papers o realitzar comptes, la jornada presenta alteracions nervioses que t'inclinaran a cometre errors d'atenció. Dels consells trauràs resultats, obre bé les orelles avui

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En el pla social com en el privat podràs fer gala d'un refinat estil de comunicació. Podràs convèncer al menys pensat. El teu do de conqueridor sortirà a la llum avui, passió nocturna.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els amics posaran en dubte algun dels teus comportaments o actituds. Avui serà una jornada on pagarà més la pena l'estar callat i no intervenir, intenta comprendre més.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La família t'aportarà nervis i una bona quota de pressió psíquica. Tracta d'evadir-te amb alguna tasca fàcil i alegre en companyia d'uns altres. Separa responsabilitats de diversions.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No pressionis la situació encara que creguis que portes tu la raó. Dona un respir als altres i espera oportunitats per a avançar les teves idees. Les teves emocions internes es veuran potenciades.
tracking