Diari Més

El teu horòscop d'avui: 31 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Arribaran persones que t'aportaran més problemes que beneficis. Així i tot, sortiràs airós i beneficiat. A la nit selecciona amb qui te la jugues en l'amor, passions fàcils.

Taure (20d'abril-20de maig)

En l'amor succeiran diversos canvis per als quals no estàs preparat. Intenta no posar-te en actitud dogmàtica ja que si ho fas perdràs terreny. Busca gent i llocs tranquils, medita.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sembla que la sort no acompanya a causa de la teva negativitat. Avui no acordis res amb gent que et faci pensar en coses passades. Bon moment per a organitzar el teu futur material.

Cranc (21 de juny - 22 de juliol)

Seria recomanable que controlis la tendència a precipitar-te en les accions. Si conserves la calma veuràs més clarament la solució. Viuràs noves experiències en l'amor i sort en atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La llar centralitzarà tota la teva atenció. Serà en ella on desplegaràs tota la teva energia. Les relacions íntimes se't donaran de manera fàcil i instantània. Et preocuparà la salut familiar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Cura en els viatges curts que realitzis. No esperis d'ells tot el que en un principi prometen. Intenta que les companyies siguin les més adequades, no et mostris dogmàtic.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els teus reflexos t'ajudaran a descobrir alguna cosa que estava oculta. Tot el que facis pels altres et servirà per a sentir-te més segur. La família aportarà sorpreses i canvis positius.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

En les teves relacions íntimes manifestaràs cert grau d'autoritarisme. No compliquis tant les coses pensant mil vegades el que has de fer. Deixa que la teva intuïció et dicti els passos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Mostraràs envers els teus massa rigidesa, controla't més. Tingues més consideració i trauràs més beneficis. Una notícia d'últim moment canviarà els teus plans i sentiments.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que les situacions que visquis en la teva família es mostrin una mica complicades la teva capacitat intel·ligent t'ajudarà a sortir airós de qualsevol inconvenient. Nit molt agitada de sexe.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Busca diversions fàcils on poc hagis d'arriscar. Si assumeixes seriosos compromisos, t'implicarà grans complicacions. Compte amb els excessos i controla el descans, pas a pas.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És un bon moment per a fer valer la teva personalitat dins del cercle íntim. Tot el que avancis en això et donarà fruits positius demà. La parella acceptarà tot el que diguis, és el teu dia.

tracking