Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

És fàcil que avui sorgeixi l'amor a primera vista. Prepara't ja que la nova parella t'exigirà molt. Ves amb compte amb la gelosia o les paraules fora de lloc. El teu magnetisme no tindrà fronteres.

Taure (20d'abril-20de maig)

Rebràs una molt agradable sorpresa acompanyada d'un gran afecte al qual estaves necessitat. Et sentiràs molt vital i feliç durant tota la jornada, fins i tot l'atzar et donarà una sorpresa.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si et manifestes de manera irreflexiva amb les persones que més a prop tinguis limitaràs els teus èxits. El teu dogmatisme et farà perdre amistats i crear-te enemics, no et precipitis avui a decidir res.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Se t'han sumat moltes jornades molt actives, el prendre't un descans serà de vital importància. Cuida la dieta i no t'excedeixis en les diversions, calma i autocontrol.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva parella estarà avui molt més necessitada de les teves manyagues i atencions. Si no tens parella és el moment per a trobar l'apropiada, no et penediràs i et canviarà la vida per complet.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Abans de llançar-te a noves empreses acaba el ja començat. No deixis que pensaments negatius limitin el teu actuar. Cuida més la dieta i el descans. El teu magnetisme eròtic captivarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No et deixis influenciar per pròxims i familiars. La teva intuïció, i sobretot el teu cor, veuran el camí més correcte a seguir. No dubtis en res i llança't a tot, és el teu dia de sort, aprofita-ho.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Els aspectes més conflictius d'avui seran els aclaparaments que t'arribaran per les coses sense acabar o el temps que passarà volant. Tingues més cura si condueixes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tingues molta cura a l'hora de posar-te al volant d'un cotxe. La jornada serà molt activa i plena de sorpreses. Controla tot perquè res et sorprengui. Amors del passat tornen avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el teu interior es venen manifestant certes desitjos que no poden ser viables a curt termini. No et desanimis, avui succeirà alguna cosa que ho arreglarà tot, has de confiar més en les teves possibilitats.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Es perfilen bons moments per a tot allò que tingui a veure amb la teva capacitat d'amor. Mostra't avui més llançat perquè arribaràs a tot. La nit promet sexe de gom a gom.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La relació amb els pròxims, sobretot amb la parella, serà una mica tibant en la jornada. No donis importància a les coses i tot passarà aviat. Diverteix-te i trenca esquemes, és el teu dia.
tracking