Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les activitats a l'aire lliure et serviran en gran manera per a equilibrar el teu estrès. Viuràs experiències molt excitants amb gent nova. Avui apareixerà aquest gran amor que tant desitjaves.

Taure (20d'abril-20de maig)

Assumptes de la parella faran variar els teus plans per a avui. No deixis res a la improvisació i controla molt més les teves despeses de diners. Compte amb el que signis o prometis, llegeix bé la lletra petita.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les reunions socials t'aportaran excel·lents experiències i la possibilitat de trobar noves motivacions per al teu món interior. La passió està prop de tu i farà despertar el teu costat eròtic.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les activitats i les diversions en companyia dels teus seran gratificants fins al punt de superar tot tipus de tensió. Hi haurà viatges amb beneficis i els amors seran ardents.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La parella es mostrarà receptiva però una mica baralladissa, si vols tenir la festa tranquil·la deixaper a un altre moment el plantejament de les teves idees, cedeix una mica i guanyaràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et tanquis en els teus problemes ja que els altres també tenen els seus. Posa més atenció en els viatges ja que avui tindràs moltes distraccions. La parella necessita més atenció.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si dediques el teu temps als passejos guanyaràs en salut i en tranquil·litat per a la teva persona.Atrauràs fàcilment però aniràs creant gelosia. Viatges feliços i molt rendibles, fins i tot un romanç.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les obligacions domèstiques dominaran gran part de les teves activitats. No et preocupis tant que on no arribis tu arribaran les circumstàncies, calma. Sorpreses en el social i en l'amor

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva tensió nerviosa es farà sentir en la jornada. Procura que això no ho paguin els pròxims. En l'amor viuràs moments molt excitants, la nit ofereix sorpreses que et faran canviar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu costat afectiu podrà veure's avui entelat si actues amb massa rigorositat. Oblida't una mica de les teves responsabilitats i viu més intensament tot el que passi, a les teves mans està.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Guanyaràs la confiança de molta gent. Controla't en els menjars i en les begudes. Alt magnetisme i possibilitat de fer bons negocis. Posa més atenció si condueixes o viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si canvies els teus plans potser surt millor el resultat. Deixa la raó de costat i aplica en tot el teu cor. Canvis en la parella que beneficiaran, però reflexiona abans de cercarcamins fàcils
tracking