Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hauràs de demostrar més seguretat en tu mateix i et guanyaràs a la gent que t'envolti. La teva imatge i manera d'actuar farà que avancis. No desaprofitis cap oportunitat, la sort amb tu.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui l'amor serà una càrrega ja que et sents més inclinat a la llibertat d'acció. Necessites descans per al teu cos i ment. Cerca llocs tranquils, la teva ment necessitarelaxament i amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Encara que creguis que ningú entén el teu comportament amb la societat mira al teu voltant més d'un seguirà els teus mateixos passos. Cuida la dieta. Els viatges seran rendibles fins i tot en l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada pacífica i sense majors problemes. En el teu cercle d'amistats trobaràs comprensió absoluta i gran càrrega d'afecte. Bon dia per als jocs d'atzar. Nit excitant que farà època.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs susceptible a tot el que passi al teu voltant. Relaxa't i no et creguis tot el que et diguin, aplica fermesa en les teves idees. Amb pas ferm arribaràs als resultats desitjats en el que facis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tota activitat que sigui del teu interès t'aportarà millors resultats si les poses en pràctica tu sense esperar ajudes. Són fàcils avui els problemes de son, passeja i diverteix-te més.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà una jornada propícia per a l'expressió dels teus sentiments. La relació amb el sexe oposat serà fàcil i plena d'emocions fortes, la teva imatge serà atractiva i despertaràs la passió.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et precipitis en determinacions si tenen a veure amb assumptes de l'amor o d'amistat, espera que siguin els altres els que es llancin primer. La deessa de la Fortuna et donarà una sorpresa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les responsabilitats s'accentuaran en la jornada i et veuràs forçat a emprar tota la teva capacitat i energia. Arribaràs a tot, però no et deixis portar per l'eufòria i economitza moviments.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el dia se't facilitaran les possibilitats de relació i d'associació amb altres persones. Viu amb més intensitat les activitats socials i de grup, amb elles aconseguiràs el teu pla.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Sorgiran problemes a últim moment, per tant és millor que avancis la resolució de tots els teus assumptes de la professió, demana ajuda i consell ara. La labor en equip t'ajudarà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No descartis les ajudes que t'aportin els pròxims ja que serà necessari el treball en grup. En l'amor se't plantejaran alguns dubtes o vacil·lacions. Cuida més a la parella, et necessita.
tracking