Diari Més

El teu horòscop d'avui: 23 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et connectaràs amb la gent de manera fluida i podràs treure d'ells actituds i accions que t'afavoriran i si necessites col·laboradors busca'ls avui, serà fàcil. En l'amor estaràs trencador.

Taure (20d'abril-20de maig)

Controla el teu nerviosisme, podrà fer presa de tu i no deixar-te veure de manera clara les situacions. La teva impulsivitat ferirà la susceptibilitat de les persones que més estimes. Avui deixa't voler.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et sentiràs amb vitalitat i ganes de viure que potenciaran en tu noves i excitants situacions i experiències. És el pla social i el de la parella els que s'estimularan avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Acumulació de tasques alteraran el teu estat anímic i amb facilitat podries caure en l'estrès, centralitza la teva atenció en un assumpte sense barrejar-lo amb uns altres, prioritza avui. Arriben diners i canvis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et trobaràs amb situacions molt tibants en el teu pla familiar el que t'obligaran a prendre serioses mesures fins i tot contra els teus interessos i que segurament sembraran discòrdia. Calma.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Es presenta un dia tranquil, serà fàcil connectar amb els altres i poder arribar a vivenciar emocions profundes en el pla dels sentiments i passions. Sorpresa emocional a la nit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva capacitat per estimar es veurà desbordada perquè l'ambient que t'envoltarà potenciarà la teva pròpia sensibilitat. El teu magnetisme personal serà envejat per molts.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Dia tranquil en el que al món laboral es refereix. El tracte amb les altres persones serà fàcil i els teus assumptes amorosos aniran sense alts i baixos ni tensions. Estàs recollint el que has sembrat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sentiràs en el teu interior una mena d'ansietat que durant tota la jornada es farà present. Això dificultarà els teus plans i els teus objectius, calma, no t'acceleris, tot sortirà en el moment just.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tots saben de la teva responsabilitat i perseverança en el que emprens, per això si avui veus a persones que no confien en tu deixa-les passar i no facis cas de la seva ignorància. Sort en l'atzar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'atractiu personal que avui expressaràs serà molt alt i això t'ajudarà a conquistar noves amistats i amors. Si desitges aventures avui és el teu dia,atrauràs a l'amor. Nit ardent.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada bastant distesa i amb moments molt agradables passaràs amb les teves amistats més pròximes. Para esment als consells que t'arribin i augmenta la teva confiança.
tracking