Diari Més

El teu horòscop d'avui: 17 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Vols produir canvis importants, però et trobes sol per a realitzar-los. No et reprimeixis i llança't a aquesta aventura que veuràs com de ràpid arriben els èxits, posa força i decisió en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

No confiïs tant en la sort i dedica't a ser més observador a l'hora de començar una nova relació. La teva imatge personal és magnètica. Un amor secret et circumda, ho atreus tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui et trobaràs més sensible del normal i s'acostaran a tu intentant conquistar-te. Seràs centre d'atenció. Aprofita per a avançar en tot l'apartat social i professional.

Cranc (21de juny -22de juliol)

A la jornada, com més detallista et tornis més complicacions trobaràs a l'hora de comunicar-te. Utilitza la teva intuïció en les relacions socials i íntimes. El teu magnetisme eròtic al màxim.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si desitges començar una nova unió, sigui de treball o d'amor, avui és el dia especial. Tot detall que tinguis serà viscut al màximi t'aportarà els rendiments que desitges. Arribendiners.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Màximes possibilitats de sortir guanyador en qualsevol joc amorós que et plantegis. Però ves amb compte amb el que promets i després no compleixes. Hi haurà molta activitat social.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Intenta centrar-te en els teus assumptes i no enjudiciïs per a res la vida dels altres. No discuteixis i els problemes se solucionaran sols. Molta cura si condueixes o viatges, les presses no són bones.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Cuida més amb les crítiques i no entris en la roda de les xafarderies. Confia només en tu imantenteen un segon pla en tot, deixa que els altres facin el primer pas. Nit de seducció.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Despeses per sobre de les teves possibilitats o plans que es retarden serà una mica la norma del dia. Selecciona més als teus amics. Analitza molt el que firmis o prometis, t'estan observant.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tracta de no ser impulsiu i mesura les teves paraules i actes. Canvis forts en les teves relacions íntimes i en la vida en general. No et deixis portar per la tossudesa, una de calç i altres de sorra, és el millor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada de moltrelaxon compartiràs el teu temps lliure amb la família i els més propers. T'arribarà una notícia sorpresa que canviarà plans. Més cura si condueixes o viatges, distraccions.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu propi magnetisme i la teva perfecta imatge personal d'avui t'ajudarà al fet que visquis experiències excitants en l'amor. La vida social t'aportarà beneficis i avanços, és el teu dia per a triomfar.

tracking