Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui la teva imaginació serà fèrtil en idees i projectes. Seran ben rebuts pels altres, els qui t'ajudaran a la concreció dels teus èxits. Sort i beneficis en assumptes de diners i viatges.

Taure (20d'abril-20de maig)

Vigila amb les onfrontacions amb la parella i les discussions per assumptes sense importància. No descuris la teva imatge personal que serà la que t'obrirà moltes portes. Estàs en bona ratxa, aprofita.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et trobaràs en plena tasca d'avanç tant en el professional com en l'emotiu. Avui sorgiran nous plans i proposicions que d'assumir-les aportaran grans èxits. La teva mirada captivarà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi haurà unes certes inquietuds en el teu camp laboral però la paciència i la perseverança seran les armes més adequades perquè no perdis l'aconseguit fins ara. Arriben diners per l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La relació amb els altres serà més fàcil i unes trobades inesperades t'aportaran a més d'alegries una ajuda als teus propòsits. Avui comença la teva aventura, veuràs a la vida amb altres ulls.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les situacions que t'envoltaran podran superar en molt les teves previsions. No et deixis portar per la timidesa i la inseguretat allunyant-te de les possibilitats d'èxit, pega-li fort a la vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La tensió emocional disminuirà al mínim i una força interior molt pronunciada t'orientarà cap a l'aventura i a experimentar noves sensacions en l'amor. La nit promet intimitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Novetats en els teus assumptes financers i professionals. El contacte amb caps i superiors serà molt fluid però hauràs de mostrar-te ferm en els teus requeriments, és el dia d'exigir els teus drets.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Excel·lent jornada perquè et plantegis canvis importants en la teva vida quotidiana, laboral o amorosa, les circumstàncies et forçaran a això positivament. Es resoldrà un vell assumpte legal.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Com no actuïs de manera ferma i decidida dins de la teva parella o amb socis et veuràs embolicat en una gran complicació d'enteniment, escolta més a la teva intuïció i posa't ferma en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una força interior t'inclinarà a desgastar-te molt a nivell físic i psíquic. No has de témer res, només esperar el resultat dels teus esforços que seran positius. Els astres et donen suport.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Notícies inesperades que t'arribaran alteraran una mical'ordre de la teva vida. No cal témer res, avui tot se solucionarà automàticament sense gairebé la teva intervenció. Jornada positiva per a avançar.
tracking