Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 de juliol de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu estat general serà de tensió i és molt recomanable que busquis activitats a l'aire lliure. La relació amb la parella serà dura i explosiva. Prepara't per a intensos moments en amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Jornada on els enemics ocults poden donar la cara. És recomanable no entris en discussions amb ningú i usis la diplomàcia en tot moment. Dona més llibertat als altres.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia molt vital i ple de sorpreses. Si viatges para esment en conduir i no et deixis portar pels impulsos. Possibles amors apassionats i un retrobament feliç que canviarà plans i amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat estarà a flor de pell augmentant la teva capacitat romàntica i sentimental. La vida íntima cobrarà una forta intensitat. Sort en l'amor i l'atzar, usa avui la teva intuïció.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et sentiràs molt dinàmic durant tota la jornada. Tot el que emprenguis ho aconseguiràs. Fins i tot en l'amor hi haurà avui situacions molt gratificants. Canvis en la llar a millor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No facis cas de les paraules feridores d'alguns it'has de mantenir ferma en els teus conceptes. Intenta noves amistats. Has d'obrir nous camps en el social, és el teu dia per a emprendre l'èxit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Jornada molt especial. La teva imatge i magnetisme personal serà molt alt, despertant l'admiració de molts. La teva intimitat serà apassionada. Viatges feliços, coneixeràs algú especial.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui es produiran canvis importants i profunds en la teva vida diària. El teu cor bategarà molt fort per l'amor. Vigila amb la gelosia que despertaràs. Posa més atenció si condueixes o viatges.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Excel·lent moment per a ampliar el teu cercle d'amistats i afermar l'aconseguit fins avui. Dels nous contactes trauràs bons beneficis. Feliç retrobament amb algú que t'estima.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar la teva irritabilitat, estaràs molt sensible a tot i a la primera saltaràs sense adonar-te de les conseqüències, més calma, així sortiràs guanyant en salut i amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En el social com en l'íntim les coses se't posaran gairebé en safata. No desaprofitis l'oportunitat d'ampliar els teus horitzons. Jornada intensa, persevera, avui aconseguiràs l'èxit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Despeses imprevistes i molt moviment al teu voltant. La parella no estarà d'acord amb les teves necessitats però tot passarà aviat, no et deprimeixis. Actua amb fermesa i arribaràs a l'èxit.
tracking