Diari Més

El teu horòscop d'avui: 22 de juny de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva butxaca acusarà imprevistes despeses. Intenta ser meticulós amb això ja que no resultaran tan necessaris. A l'amor et mostraràs possessiu. Has d'estaralerta davant nous coneguts.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sorpreses i novetats en el terreny social i de parella seran d'esperar en la jornada. Si ets flexible amb els més propers trobaràs l'èxit, en cas contrari, enemistats i problemes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Controla avui els teus nervis ja que saltaràs a la primera i això et perjudicarà, busca llocs i gent agradable. Se solucionaran assumptes de treball al teu favor. A l'amor, canvis que t'afavoriran.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu món familiar cobrarà una importància vital, estaràs secundat per tots i desprendràs un magnetisme especial. Aconseguiràs el que vulguis dels pròxims, aprofita la bona ratxa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

És imprescindible que controlis els teus impulsos. Estaràs molt excitat i els excessos seran dolents consellers. La parella estarà molt sensible però no et deixis influenciar, tens les idees clares.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En la jornada la vida et posarà a prova. Encara que al principi sembli molt pes, la teva capacitat podrà amb tot. Nit molt ardent i apassionada, desprendràs un magnetisme especial.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Malgrat el cansament que portis tindràs forces suficients per a viure amb tota intensitat els feliços moments amb els teus pròxims. A l'amor, sorpreses, ves amb compte amb les paraules.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà avui una meravellosa trobada que no oblidaràs. Viatges i reunions et beneficiaran. Augmenta el teu magnetisme i podràs conquistar el que desitges. Et retrobaràs amb una persona especial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sentiràs en el teu interior una sensació d'alegria i expansió molt marcada. Els nous contactes seran fàcils. Seràs requerit per molta gent i la teva sort et farà arribar a l'èxit, ànims avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que al principi els esdeveniments es donaran de manera lenta els beneficis arribaran de forma abundant. Aprofita el matí per a resoldre vells assumptes. La nit promet aventures.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et veuràs obligat a posar ordre en el teu entorn. En la família trobaràs total comprensió i suport immediat. No et faltaran forces ni recursos per a trobar l'èxit, és el teu moment per a posar ordre.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu magnetisme i sociabilitat avui aniran en augment juntament amb les teves possibilitats de conquesta. L'amor i la sort et somriuen, a més, tot detall que tinguis amb la parella es duplicarà cap a tu.

tracking