Diari Més

El teu horòscop d'avui: 28 de maig de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si vols passar una jornada tranquil·la no et fiquis en assumptes que no et van ni et venen o et vulguis passar de llest. A la llar trobaràs felicitat i bons moments, la teva autoestima puja.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hi haurà bona comunicació en el dia sobretot amb les amistats de sempre. Realitzaràs plans de descans en conjunt i tot resultarà del teu grat. Rebràs una trucada sorpresa.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En un dia com el d'avui i dins de les circumstàncies en què et trobes, el tenir un petit detall amb la parella serà la solució de la jornada. Ella està esperant aquest detall de tu.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva ment seguirà pressionada per moltes idees alhora i de no controlar-les cauràs en un profund estrès. Trobaràs ajuda prop de tu d'algú que desitja ajudar-te, deixa't estimar-te més.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El famós refrany de no deixis per a demà el que puguis fer avui aplica'l, sobretot si tens molts plans i són variats. Centra't en un i executa'l, veuràs que ràpid s'arregla.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Passaràs una jornada d'allò més anodina però que et servirà per a aclarir-te en molts aspectes. Decideix per tu mateix i no esperis que la solució vingui sola. Actua amb força.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Bona jornada per a assentar fortament els teus sentiments amb la persona que més desitges. No et deixis portar per les enraonies imantenteferma, el cor sap la veritat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No és recomanable que remoguis molt els teus assumptes sentimentals. La comunicació amb els més propers serà difícil i les teves propostes s'endarreriran, espera millors moments, temprança.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva forta personalitat es veurà en la jornada molt patent. Prendràs la directiva en tot i ningú s'oposarà, aprofita la situació i avançaràs. L'èxit és a prop amb decisió.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta evitar els enfrontaments o discussions amb persones de la teva família, deixa passar una mica de temps per a prendre alguna important

determinació. Amb la ment freda tot és millor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Les persones més properes et donaran suport en totes les teves idees i projectes. Aprofita la jornada per a posar en ordre la teva llar i els assumptes que tinguis pendents, et sentiràs molt millor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Augmentarà la teva personalitat i imatge davant els altres, fins i tot la teva paraula arribarà molt a fons calant a l'interior del cor de tots. Dia excel·lent per a conquistar l'amor.
tracking