Diari Més

El teu horòscop d'avui: 23 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Missatges i novetats de diverses persones arribaran a tu de manera sobtada. De la nit al dia et veuràs envoltat de molta gent i la teva imatge guanyarà més, seràs centre d'atenció.

Taure (20d'abril-20de maig)

Les coses no són tan fàcils com semblaven, així i tot la teva força d'esperit t'ajudarà a contactar amb persones que aportaran avui solucions a tot. És el teu dia per a avançar en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

A poc a poc i conforme vaja passant el dia aniràs recuperant la força física perduda en aquests dies. Això t'ajudarà a aconseguir elevar el teu atractiu personal, aquesta nit estaràs enlluernadora.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Durant la jornada sentiràs la necessitat de canviar assumptes de la teva vida, és bon moment per a realitzar-ho, la teva ment està molt centrada en les prioritats. Avui tindràs el suport de tots.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Encara que utilitzis tota la teva diplomàcia i bon tracte xocaràs amb més d'un. Si has de plantejar assumptes seriosos deixa que primer parli l'altra part. Assumptes econòmics ocuparan el teu temps.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Excel·lent jornada per a tancar tractes o emprendre noves empreses. El dia es manifestarà molt vital i tu et sents amb idees creatives i molt rendibles. És el moment per a tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Segures novetats imprevistes amb diners et donaran l'oportunitat de poder canviar alguns plans. Tot contacte que facis en la llar et donarà felicitat. Aprofita aquesta jornada.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui la paciència serà la teva arma fonamental, els pròxims no estaran per la labor, si et mantens en els teus tretze, arribaràs a l'objectiu desitjat. Els teus dots sensuals t'ajudaran en molt a això

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si t'agrada el risc i estimes l'aventura deixa que les circumstàncies girin per si mateixes i viuràs moments inoblidables envoltat de gent. És el teu dia per a destacar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que al principi sembli que ningú posa la seva atenció sobre tu, quan passi el matí la teva personalitat jugarà un important rol en tot. Posant fermesa per part teva ho aconseguiràs.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui no trobaràs a les coses i la gent molt clares. Abans de decidir-te per alguna cosa medita dues vegades. Seran difícils els acords amb pròxims, però la teva seguretat et farà guanyar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tràfic de protegir-te d'algunes tafaneries per part de persones venjatives i geloses, el major menyspreu és no fer estima. Aplica-ho i sortiràs guanyant. Temple i fermesa.
tracking