Diari Més

El teu horòscop d'avui: 22 de maig de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui la Lluna està molt forta, els teus nervis poden jugar-te avui una mala passada, respira profund i ves pas a pas en tot. En les teves relacions íntimes hi haurà facilitat per a èxits.

Taure (20d'abril-20de maig)

Es potenciarà enormement la teva energia durant el dia. Tota la fogositat que apliquis serà resposta en major mesura per la parella o amant, és el teu dia per als plaers.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva capacitat intuïtiva es veurà en la jornada molt reforçada i reeixida, aplica-la en tot moment i obtindràs resultats feliços. En l'amor tot estarà molt estable.

Cranc (21de juny -22de juliol)

T'arribaran notícies de llocs llunyans que alegraran la teva vida i t'aportaran noves i positives perspectives. Amb la parella hi haurà equilibri i una sensació positiva de revitalització en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

És avui molt bon moment per a iniciar noves activitats o buscar aventures excitants en l'afectiu. Pots anar de guanyador ja que podràs amb tot. La Lluna d'avui et facilita l'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si realment desitges aconseguir canvis substancials en la teva vida aprofita la jornada per a realitzar-los. Has d'actuar decididament i sense pors. En la teva seguretat està la clau de tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi haurà canvis importants en la teva vida en general que et faran sentir més feliç. La vida en família serà equilibrada i els intercanvis afectius molt positius. Moment per a fer plans.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tot el que realitzis de manera directa, sense titubejos, t'aportarà grans beneficis. No dubtis a canviar les teves idees si el moment l'exigeix. Avui tens el comandament en tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les circumstàncies que visquis avui et propiciaran aventures intenses i inoblidables. Cuida la dieta i els excessos en tot. S'anuncien sorpreses en l'amor que segur portaran bon resultat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et veuràs obligat a reflexionar per un assumpte d'interès per al teu futur emocional. Analitza totes les probabilitats abans d'actuar. Serà necessària la fermesa per part teva en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Com més natural actuïs amb els altres i siguis més directe aconseguiràs millors resultats de les teves demandes i exigències. En l'amor hi haurà facilitat per a la gelosia, ull amb les aventures.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No intentis tancar-te per a no veure la realitat. La llavor de l'amor i la passió està germinada i no podràs tornar-te enrere. Deixa de costat els prejudicis i lliura't a viure més la vida.
tracking