Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 de maig de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Para esment avui a les teves relacions d'amistat o amor, t'estàs afanyant molt i això pot complicar els teus plans i desitjos. És millor que donis temps al temps a cada cosa i així arribaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Excel·lent jornada per a expressar tota la teva energia en el terreny amorós. Serà molt fàcil trobar l'amor ja que el teu magnetisme es trobarà en plenitud. Desprendràs un halo sensual.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus desitjos sentimentals els estàs vivint molt precipitadament i això pot causar-te més d'un conflicte. Tracta de no abastar massa i sortiràs airós. Arriben bons canvis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada molt important pel nombre de persones que estaran amb tu i per les fortes experiències que viuràs amb elles. La sort t'acompanyarà avui en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Un corrent de cremor passional circula per les teves venes i trobaràs l'objecte dels teus desitjos si controles la situació i el realitzes amb calma. Creixerà el teu magnetisme eròtic.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Un dia on els teus sentiments estaran a flor de pell i et veuràs ficat en comentaris i accions relacionades amb l'amor. Nit apassionada i amb experiències inoblidables.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva energia emocional és molt alta. Ves amb compte en parlar ja que generaràs disputes i enfrontaments. Relaxa la teva ment i tot anirà molt harmoniós. Allunya't avui del brugit, tranquil·litat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les teves aventures amoroses augmentaran avui. Amb gran facilitat et portaran a esclats passionals poc controlables. El teu afany de conquesta estarà al màxim i aconseguiràs forts moments.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Una certa ansietat t'impedirà veure clarament els passos a donar. Deixa't guiar per la teva intuïció i per les primeres idees que et venen a la ment. Alguna cosa del passat és al teu cap, reflexiona.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

T'inclinaràs a una lluita entre el que vols i el que la vida t'ofereix. No adoptis posicions extremes o perdràs l'aconseguit que va costar molt aconseguir. Avui aplica la temprança.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Viuràs un intens amor amb algú que apareixerà en la teva vida de manera sorprenent o amb la pròpia parella que semblava distanciada. És un dia de reafirmació emocional.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Analitza més la realitat, enfronta de manera ferma tot el que es presenti i no dubtis a tallar si alguna cosa no et convé. En la fermesa i constància estarà el teu èxit avui, sigui quin sigui
tracking