Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 d'octubre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

S'acostaran persones noves o que no et dirigien la paraula. L'ambient en general serà bo i d'ell trauràs beneficis per al teu futur. Viatge rendible on coneixeràs a l'amor de la teva vida.

Taure (20d'abril-20de maig)

Bona jornada per a estabilitzar el teu món emotiu i les relacions en general. La teva capacitat de comunicació serà profunda i comptaràs amb tota la sort per a iniciar un nou amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Pensa detingudament si no estàs prenent massa a la lleugera les teves relacions. Sense adonar-te estàs sembrant gelosia i els enfrontaments s'aproximen. Arriben diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui passarà una cosa interessant a nivell material que potenciarà un fort canvi en la teva vida. Les sorpreses estaran a l'ordre del dia i seran positives. Els astres et somriuen en temes d'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Es despertaran en tu fortes i noves emocions a partir del coneixement d'una persona. Et sentiràs vital i amb ganes de menjar-te el món. Endavant, l'amor i la felicitat t'esperen.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Cert nerviosisme serà la causa d'algunes distraccions que et faran perdre bones oportunitats. Centra't en el teu objectiu i lluita per ell. La nit promet forts moments íntims.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La jornada es basarà per un creixement important de la teva vivències internes. L'amor i els sentiments pesaran molt en les teves decisions. Sorpreses amb la parella que produiran canvis

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Arribaran situacions que afavoriran la teva relació sentimental. La parella i el seu món guanyarà en experiències. Forta passió que et farà molt feliç, però compte amb els excessos si condueixes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sentiràs una certa solitud interna que et portarà a allunyar-te del soroll del món. Aviat carregaràs les teves piles i ningú podrà amb la teva energia. Aprofita el dia i a la gent, avui tens tot al teu favor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No és jornada per a anar arriscant interessos en la defensa d'uns altres. Intenta gaudir més de la vida sense carregar-te de responsabilitat. És un dia per a estar més contemplatiu i gaudir de la intimitat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Alguna cosa o algú t'atraurà de manera sobtada i captarà tota la teva atenció. Et sentiràs com en els núvols i això serà font d'interessants experiències. Arriben diners per atzar i antic negoci.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs més sensible que mai al que diguin o facin les persones que t'envolten. La teva imatge personal serà captivadora i aportarà equilibri. Si busques l'amor de la teva vida avui és el dia.

tracking