Diari Més

El teu horòscop d'avui: 4 d'octubre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els desitjos de canvis importants es veuran potenciats. No temis a res i llança't a aquesta aventura que després seran molts els que et segueixin. Magnetisme accentuat.

Taure (20d'abril-20de maig)

No confiïs tant en la sort i dedica't més a la labor i responsabilitat. La teva imatge personal és molt bona i amb ganxo. Un amor secret t'aguaita, compte amb la gelosia que despertaràs.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Una paraula dolça que sentis et farà vibrar. Avui et trobaràs més sensible del normal i s'acostaran a tu intentant conquistar-te i després dominar-te. Està en tu entrar o no en el joc amorós.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui et donaran la raó en tot però més tard canviaran en les seves idees, com més detallista et tornis més trobaràs la solució. Utilitza la teva intuïció sobretot en assumptes socials i de treball.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

De començar una nova unió de parella o intensificar la que tens, avui és un dia especial per a això. Tot detall que tinguis serà viscut a tota potència. Més compte amb les despeses.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves possibilitats de sortir guanyador en qualsevol joc amorós que et plantegis són molt elevades. Però tingues molt compte amb el que promets. Tindràs molta activitat social.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Fàcils baralles i males mirades amb germans o persones pròximes. Intenta centrar-te en els teus assumptes i no enjudiciïs la vida dels altres. Avuiqueda't en segon pla i trauràs beneficis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Encara sent una persona pacient avui et trauran de les teves caselles. Cuida més amb les crítiques i no entris en la roda de les xafarderies o sortiràs mal parat, confia més en tu i llança't a gaudir de l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Despeses per sobre de les teves possibilitats o plans que es retarden per incompetència d'uns altres seran la norma durant aquesta jornada. Selecciona més als teus amics i analitza molt el que firmis o prometis avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Un apassionament interior et conduirà a buscar, sense pensar en els mitjans, experiències gratificants en l'amor. Tracta de no ser tan impulsiu i mesura les teves paraules. La nit promet sexe.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada de moltrelaxon compartiràs el teu temps lliure amb la família i els més afins de forma molt equilibrada. T'arribarà una notícia sorpresa que canviarà els teus plans d'avui a millor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu magnetisme d'avui i la teva imatge personal t'ajudaran

al fet de viure noves experiències excitants a l'amor. Controla la vanitat i l'excessiu orgull. La vida social serà activa i t'obrirà portes.

tracking