Diari Més

El teu horòscop d'avui: 3 d'octubre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui el teu esperit i ganes de viure aniran creixent fins al punt de sentir-te l'ésser més poderós de la terra. El teu magnetisme serà alt i guanyaràs noves amistats. Aprofita, estàs de sort.

Taure (20d'abril-20de maig)

Durant la jornada hauràs d'ajornar algun viatge o desplaçament i cuidar més la teva manera de parlar cap a la família i les velles amistats, calma. No t'obstinis en petites coses, selecciona.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Es potenciarà la teva vida interior i et veuràs gairebé en

l'obligació d'experimentar noves sensacions en companyia d'uns pocs. Descobriràs situacions no viscudes. Arriben romanços intensos.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui estaràs més prop d'aquesta tranquil·litat ambiental que necessites. Tant en la vida social com a casa els moments estaran plens d'equilibri. Bon moment per a iniciar amors.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Cerca el relaxar-te des del començament del dia. Avui s'acumularan tensions a causa de les variades situacions emocionals que viuràs. Aplica més tranquil·litat. Un passeig o el cinema t'ajudaran.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Hauràs de parlar dels teus projectes amb la teva parella o família per a poder passar millor el dia i arribar a un enteniment i claredat de futur. No et mostris tan rígid i aconseguiràs més, temprança.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Intenta des del matí planificar millor la teva economia. Tot el que et succeeixi en el teu interior valdrà per a millorar les teves idees. Vigila més la teva imatge personal. No permetis intrusismes a l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Sorgiran reunions d'amics o de la família. Aplica tot els sentits al màxim, així veuràs de qui et pots fiar i als qui deixar de banda de moment. Nit molt moguda a l'amor i passió.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Molta cura si has de sortir de viatge o realitzar desplaçaments imprevistos, es recomana precaució tant a l'hora de conduir com en les relacions amoroses. Calma i control en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Alguns familiars s'oposaran avui als teus plans, pren-te les coses amb calma o els obstacles seran majors. A casa sentiràs aclaparament, però la teva dolçor et salvarà. Sort a l'atzar i als viatges.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una forta necessitat de llibertat envairà cos i ment. Seria recomanable que busquessis algun tipus de diversió si és possible amb gent afí. Els viatges seran feliços i profitosos.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu apassionament avui pot arribar a ser desmesurat i tendiràs a crear-te uns objectius molt alts que la realitat de la vida et farà raonar. Obre els ulls, no ho vulguis abastar tot, calma.

tracking