Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 d'octubre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Molt a prop teu hi ha una persona que a més d'admirar-te t'està desitjant molt. Vés amb compte com actues ja que pots despertar gelosia i enveges dels més pròxims.

Taure (20d'abril-20de maig)

Viuràs noves i intenses sensacions en el terreny emocional. Responsabilitats familiars et treuran temps però al final arribaràs a tot sense massa problemes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Records del passat arribaran a la teva ment ja que avui succeiran diverses coses que recordaran els bons temps. Tindràs èxits en els viatges de plaer, en les inversions i sort en l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En companyia amb els teus sorgiran moments d'esplai i una molt agradable sorpresa en el teu món sentimental. Resol les teves responsabilitats i viu la vida amb força, és el teu dia.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Alguns assumptes pendents es resoldran avui amb summa facilitat permetent-te temps lliure per als teus jocs fins i tot si són passionals. Hi haurà facilitat per a la conquesta en l'amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Analitza el teu comportament amb aquesta persona que des de fa temps portes una intensa amistat i per les teves raons la vas deixar en l'oblit. Intenta ser més comprensiu avui i aconseguiràs més.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui hi haurà molta activitat en el teu món professional i en la teva vida rutinària. La despesa de la teva energia d'avui serà compensada amb l'amor que sentiràs si controles la teva possessivitat. Temprança.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva intensitat amorosa sembla no tenir límits i si avui no poses fre al teu ímpetu podries jugar-te una relació. Gaudeix en tot però amb equilibri i raonament. Cuida més la dieta.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et mostraràs sensible a les paraules i accions dels altres. Avui jugaràs amb tots gairebé com un nen i et divertiràs molt. Viatges feliços i rendibles. La teva mirada serà magnètica.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No t'aïllis massa del contacte amb la gent i molt menys de les relacions íntimes. Avui més que mai necessitaràs la companyia i comprensió de totes les persones més properes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si al principi les coses no surten com pensaves intenta-ho novament i veuràs que tot canvia. Els caps i superiors es mostraran una mica capritxosos avui, amb paciència arribaràs a tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Mantén-te ferm i no deixis que la gent envejosa o rancuniosa malmeti el que tu tens a base de sacrifici. Les paraules se les emporta el vent. No cedeixis en res avui, la teva fermesa et portarà al'èxit.
tracking