Diari Més

El teu horòscop d'avui: 1 d'octubre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Evita per tots els mitjans que s'acumulin tensions de qualsevol tipus, de no fer-ho els teus nervis et trairan en la comunicació amb la gent. Relaxa la teva ment i centra't en un objectiu.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et deixis endur pels teus instints i barregis deures i responsabilitats amb assumptes de diversió. Arribaries a perdre molt del que has sembrat. Adopta criteris concrets i triomfaràs.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia bastant tranquil en l'àmbit laboral, però complicat en el terreny emocional. Comunica't amb claredat davant la parella i solucionaràs més coses. Dia de sort en l'atzar i en les compres.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu poder de conquesta estarà molt alt. Para atenció ja que hi ha possibilitat d'aventures amoroses i si tens parella perill de gelosia. Els canvis et portaran èxits a la feina i en viatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Per als negocis i les finances que emprenguis avui hi ha una marcada influència positiva. Apareixeran canvis en aquests terrenys i seran positius. Posa intuïció en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En les associacions materials i financeres no et deixis endur pels sentiments o afectes. Cuida avui el menjar i la beguda. A la llar hi haurà canvis importants que facilitaran la teva vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En les reunions que sorgeixin amb amics o familiars hi haurà alteració de plans per al teu temps de descans. Imposa't en el que desitges i llança't a per totes, avui pots portar la batuta.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si vols cuidar una mica la teva pròpia imatge cap als altres procura estar més alegre del que et sents en realitat. Deixa el teu costat depressiu de costat. Viatjar i passejar serà el millor, relaxa la teva ment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

T'arribarancomentaris fora de to sobre algú que estimes molt. No facis cas a res i defensa amb honestedat el que tens i saps. En l'atzar hi haurà èxits si utilitzes la intuïció.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No vulguis escapar-te de la realitat i enfronta amb fermesa el que es presenti en la jornada per dur que et sembli. Sortiràs airós de qualsevol tema que vingui, avui els astres estan amb tu.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'amabilitat de les persones més pròximes t'aportarà l'equilibri que avui necessites. Atenció a les persones noves, aprendràs d'elles, t'acaronaran i secundaran. Dia amb sort.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No deixis que els records del passat limitin una jornada plena de noves il·lusions i persones. Mira més cap al futur pertrobar noves metes. L'amor et somriurà una vegada més.
tracking