Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

No t'escapis de les teves responsabilitats d'avui. Una actitudescapistaet portarà al fet que tot sigui més complicat i difícil. Fermesa en tot, fins i tot en l'amor. Arriben diners per atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'aspecte passional jugarà un paper important avui. Les teves necessitats afectives aniran en augment i hauràs d'arriscar per aconseguir el que busques, no temis a res, llança't. Tot el que arrisquis et beneficia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Cuida els teus arravataments de geni ja que avui estàs propens a precipitar-te i la teva vena venjativa pot perjudicar molt l'aconseguit fins ara. Relaxa la teva ment amb jocs varis en amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En la jornada no les tindràs totes amb tu en el que l'amor es refereix. Hauries d'anar amb compte amb una certa amistat que amb la seva llengua de doble fil t'enganyarà, tu a la teva, centra't en lo teu i punt.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Fuig de comentaris o tafaneries, si hi entres en sortiràs perdent, i molt. La teva integritat val més que passar pocs minuts en pla morbós. Ull amb els oblits si avui has de viatjar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Mesura una mica la teva energia ja que avui estàs propens a actuar en diversos plans alhora. Centra't en una sola cosa i arribaràs a bon port en tot. Canvis en la llar que suposaran beneficis.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Totes les teves bones intencions no seran compreses en la jornada. En més d'una ocasió t'enfrontaràs a persones o situacions de gelosia i enveges. Avui cuida més la dieta, res d'excessos, en res.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No és recomanable que et deixis emportar pel corrent dels esdeveniments. Enraonies poc benèfiques s'escoltaran volent ferir-te, passa de tot, tens coses més importants a la teva vida.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Domina la teva tendència a la crítica i relaxa les teves tensions en cas contrari et perdràs bones possibilitats de viure un profund romanç. Molta atenció si condueixes, avui res de presses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Vigila avui amb el teu sentit de l'humor i amb qui el gastes. A algú li sentarà malament i es girarà en contra teva de sobte. Molts canvis en l'àmbit social i en l'íntim que t'aportaran beneficis.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una gran necessitat de gastar energies i de comunicar-te et portarà a una acció desmesurada sense posar-te límits. Controla els excessos i sobretot a la nit, que serà llarga i amb moltes temptacions.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva imatge social anirà en augment i les possibilitats d'avui et portaran a tenir un èxit rotund en tot el que emprenguis. Un amor ardent que gairebé, sorgirà del no-res.
tracking