Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

No t'escapis de les teves responsabilitats d'avui. Una actitud negativa faraà que tot sigui més complicat i difícil. Fermesa en tot, la teva capacitat natural ajuda, fins i tot en l'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

El terreny passional jugarà un paper important avui. Les teves necessitats afectives aniran en augment i hauràs d'arriscar per aconseguir el que busques. No temis a res, llança't.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Cuida el teu mal geni ja que avui ets propens a precipitar-te i la teva vena venjativa pot perjudicar molt el que has acpnseguit fins ara. Relaxa la teva ment i tindràs avantatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Bon dia per ampliar el teu cercle social i treure d'ell molt benefici pel teu futur laboral. La teva imatge personal atraurà l'atenció de molts i d'un nou amor en particular.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Fuig de comentaris o tafaneries, si entres en ells sortiràs perdent molt. La teva integritat val més que passar uns pocs minuts en l'àmbit morbós. Arriben beneficis per l'atzar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Mesura una mica la teva energia ja que avui ets propens a actuar en diversos plans a la vegada. Centra't en una sola cosa i arribaràs a bon port en tot. Canvis a la teva llar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui tindràs el suport per part dels més propers en tot allò que vulguis realitzar. És bon dia per iniciar nous projectes i fins i tot un nou amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Utilitza el dia d'avui per a fer allò que més et vingui de gust, no facis cas al que diu la gent i centra't en les teves coses. La teva fermesa en fer les coses et portarà a obtenir l'èxit que busques.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Domina la teva tendència a la crítica i relaxa les teves tensions en cas contrari et perdràs bones possibilitats de viure un profund romanç. Allibera't de tensions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Cuida't avui amb el teu sentit de l'humor i amb qui el gastes. A algú li sentarà malament i es girarà en contra teva. Es produiran canvis en l'àmbit social que despertaran en tu nous objectius.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Notaràs la necessitat de gastar energies i de comunicar-te, això et portarà a una acció desmesurada sense posar-te límits, ves amb compte amb els excessos, però no et tallis si té a veure amb l'amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva imatge social anirà en augment i les possibilitats d'avui et portaran a tenir èxit rotund en tot el que emprenguis. Els viatges seran rendibles i et donaran l'opció de trobar un amor.
tracking