Diari Més

El teu horòscop d'avui: 27 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les possibilitats se t'amplien en el tema amorós, no menyspreïs les oportunitats que vindran que seran nombroses, però cuida la

gelosia que avui despertaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Domina la teva impetuositat i augmenta la teva selectivitat amb el personal que t'envolta. Més que aplicar la teva energia avui has de posar en pràctica la teva astúcia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs molt ansiós i et descontrolaràs en diversos aspectes que et complicaran la vida familiar. Relaxa't més i mira la vida amb més calma. Més cura si condueixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et convindria més que llançar-te a noves aventures l'aprofundir en els teus assumptes passats i treure d'ells tot el bo que encara queda per descobrir. Arriben diners per una bona inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Són possibles algunes tensions en la llar o en el treball. Tracta de prendre les coses amb calma o tot es posarà pitjor. Cuida els menjars i els excessos en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Durant aquest dia en el teu pla privat podràs fer gala d'un refinat estil en la teva comunicació amb els altres. Podràs convèncer als que menys t'esperes, hi haurà sort en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No intentis pressionar la situació encara que creguis que portes tu la raó. Dóna una mica de respir als altres i espera noves oportunitats per a avançar. Temprança.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

És un dia en què et sentiràs estimulat per l'avanç en diversos plans. Actua amb gran meditació i no et deixis portar per la precipitació. Algú et mira amb desig i t'ho farà notar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No suportaràs la monotonia que avui t'envolta. El teu esperit aventurer et portarà a voler experimentar noves situacions i tot et portarà a l'èxit. Llança't sense pors que avui és el teu dia.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La parella o els socis posaran en dubte alguns dels teus comportaments. Avui serà una jornada on valdrà més l'estar callat

i no intervenir. Tu sol trobaràs la solució.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Alguns frecs familiars et portaran nervis innecessaris i una bona quota de pressió psíquica. Evadeix-te amb tasques fàcils i gent divertida. La nit t'ofereix una experiència feliç.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Notícies de familiars alegraran la teva existència i aportaran noves idees i inquietuds per al teu futur immediat. Rebràs una trucada que et farà canviar els teus plans a millor.

tracking