Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui hi haurà desplaçaments en els quals hauràs de posar a punt fins al mínim detall, compte que podran donar-se amb facilitat oblits i pèrdues. Retrobament amb un vell amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

No escoltis a aquells que només viuen per a criticar. Deixa que sigui la teva intuïció qui dicti els passos cap a l'èxit total. Hi haurà sort en l'atzar i en nous plans, és el teu dia per a avançar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs inclinat a la realització d'una nova idea en el món laboral. Les persones del teu entorn t'ajudaran decididament. Algú molt passional està prop de tu, obre el teu cor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La jornada es presenta molt moguda i serà a la nit on trobaràs situacions agradables i amb molt de contingut passional. Controla més el teu poder imaginatiu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Dia amb sorpreses i ple de contactes amb amics i familiars. Sense cap dificultat podràs alternar les responsabilitats i la diversió. Naixerà avui una gran amistat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva ment estarà plena de nous projectes i de grans ambicions. La resta de la gent no entendrà les teves idees, però acatarà les teves ordres. Guanys fàcils per negoci.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els assumptes familiars i del teu interès cobraran molta importància. Centra la teva atenció en ells ja que algú pot fer-te perdre el cap amb passió. Calma.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No creguis que estàs perdent el temps, tot anirà bé en els plans que desitges. Només et fa falta més fermesa. A la nit sorpreses i trobada feliç i passional. L'atzar et donarà sorpreses.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Temes en el terreny laboral no tindran avui resultat. Algunes complicacions degudes a tercers canviaran els plans. Calma i discreció són la base per a resoldre-ho tot. Temprança.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el teu cercle social desplegaràs un fort magnetisme que enlluernarà a més d'un. És bon moment per a guanyar-te l'estima dels teus superiors. La nit promet plaers.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva ment recordarà unes situacions particulars per les quals reviuràs moments íntims del passat. Tindràs un regal sorpresa o situació sorprenent i feliç, però compte si viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

S'acumularan treballs i això dispersarà la teva atenció i energia. No t'afanyis a donar solucions a tot, presa les coses de manera més controlada. Calma i bons aliments.

tracking