Diari Més

El teu horòscop d'avui: 25 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu desig de noves experiències es veurà una mica limitada per la teva manera poc pràctica d'encarar els temes, posa en ordre les teves idees i aconseguiràs més. La nit ofereix una sorpresa passional.

Taure (20d'abril-20de maig)

La relació amb superiors i companys de treball serà una mica tibant però molt productiva. Amb una mica d'enginy i diplomàcia et guanyaràs el suport de tots. Arriben diners per l'atzar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Bona jornada per a projectar treballs i organitzar els ja començats. La teva visió dels negocis i de les tasques en general serà òptima i rendible. Aprofita la bona ratxa, fins i tot en l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

No intentis posar límits a la teva creativitat o a l'expressió d'emocions. Viuràs moments feliços si deixes que surtin del teu interior aquestes sensacions. Marcaràs estil en la teva manera d'estimar

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Sentiràs una certa tensió en el treball que perjudicarà el teu humor i et tornarà una mica rude en el teu tracte amb els altres. Intenta ser més diplomàtic i agrairàs resultats. Nit de seducció

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves emocions estan una mica desordenades i algunes actituds precipitades et portaran a fer uns passos que lamentaràs. Més paciència en l'actuar i el fer. Passejar t'aclarirà molts dubtes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Cuida més les teves paraules i l'intentar criticar l'acció d'altres persones, sobretot si aquestes estan per sobre teu, t'enfrontaràs i no guanyaràs res. La nit promet sorpreses romàntiques.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Canvis emocionals et conduiran a comportar-te de manera impulsiva, sortiran a la llum vells problemes que convindria eliminar. Procura temprança i cerca canalitzar en l'amor la teva tensió.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Para esment a la teva forma de tracte amb els pròxims. Els altres notaran en tu cert grau de fredor i tractaran d'evitar el contacte directe. Si avui t'obres a la vida experimentaràs plaer.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Jornada plena de força vital que et portarà a buscar nous objectius i a plantejar-te noves metes. Gaudiràs en tot moment de molta sort i magnetisme. És el teu dia per a avançar en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

És molt recomanable que adoptis una actitud diplomàtica si no desitges entrar en conflicte obert amb els socis o parella. L'atzar et somriurà. Tingues més cura si condueixes o viatges avui.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs en una situació privilegiada per a fer-te amb el domini de totes les situacions. Però no temptis tant a la sort it'has de mantenirferma. Nit amb sorpresa eròtica que no oblidaràs.
tracking