Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La feina juntament amb altres persones t'aportarà més beneficis. Els amors passionals i a primera vista es faran presents avui. El teu magnetisme atraurà a l'amor

Taure (20d'abril-20de maig)

Atenció a les teves responsabilitats en l'àmbit professional i domèstic ja que avui seràs el centre d'atenció de moltes persones. Cuida més la teva imatge personal. T'arriben diners per l'atzar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Viuràs diversos moviments en la teva àrea laboral i alguns canvis. La família estarà més prop de tu i acompanyarà totes les teves decisions i desitjos. Cura si condueixes, evita les presses.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran solucions ràpides i completes als teus assumptes de feina juntament amb diverses alegries en aquest camp. L'amor continuarà somrient i aportant aventures. Sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els problemes econòmics que es presentaran modificaran la teva conducta amb els pròxims. Certs frecs personals et faran enfrontar amb els més propers. Calma.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si no trobes tot allò que desitges en l'ambient que t'envolta, trenca amb la monotonia i busca noves aventures i noves relacions. Llança't a tot, estàs en el teu dia.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui hi haurà satisfaccions tant amb la teva parella com amb les persones més pròximes. És una bona jornada per demanar augments i millores a la feina. La sort et somriu, fes-te amb ella.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si no et trobes còmode amb la teva relació amorosa avui és el moment d'aclarir la teva situació i prendre una nova i efectiva direcció. Cura en viatjar, els oblits apareixen.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Moments emocionals imprevistos canviaran la teva actitud amb la parella i els sers estimats. Et trobaràs molt vital i amb una ambició desmesurada. Magnetisme total.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Analitza amb cura la interpretació de les paraules i les accions de la resta de les persones. Avui ningú té res contra teu encara que ho sembli. Calma i moderació, pas a pas arribaràs.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Aplica més visió als teus interessos financers o en cas contrari durant la jornada pots perdre diners o gastar-los per sobre de les teves possibilitats, estalvia. Cura si condueixes o viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Apareixeran més contactes i reunions socials i en podràs treure gran rendibilitat per als teus assumptes. La passió continua estant molt a prop i ansiosa. La teva imatge atraurà un amor.
tracking