Diari Més

El teu horòscop d'avui: 23 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui viuràs una forta activitat en el pla social. No et deixis portar per les aparences i molt menys per aquells que t'ho pinten tot color de rosa, cautela. La teva intuïció ajudarà.

Taure (20d'abril-20de maig)

Convé que tanquis les teves oïdes davant algunes coses que avui comentin de tu. Si mantens una actitud contemplativa veuràs passar al teu enemic. Fermesa en l'amor. L'atzar està de la teva part.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En la jornada, una tendència a la distracció et causaran alguns errors en les teves accions. Intenta no signar documents ni fer inversions. Bo per a l'amor i els viatges de plaer.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arriba diners i atzar. Les relacions socials es manifestaran al teu favor, per això aprofita per a plantejar les teves idees i desitjos. Cuida més la dieta i descans, avui el teu organisme necessita equilibri.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Tota la jornada generaràs un magnetisme especial. Estaràs envoltat de molta gent que assentirà el que diguis. Aprofita l'ocasió per a avançar. En l'amor trobaràs a la persona ideal.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui en els viatges curts obtindràs els millors resultats. Deixa't guiar pel teu instint i no deixis que ningú canviï els teus plans i objectius. La fermesa que apliquis avui serà el teu èxit de demà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà en l'ambient familiar on avui et trobis més carregat i discutidor. Relaxa't ja que tots intenten fer-te sentir feliç. Algú et mira amb ulls passionals.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Grata sorpresa per part d'una amistat. Les teves relacions socials cobraran importància i d'elles sortiran propostes per al teu futur. Posa atenció al conduir i si has de fer inversions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Posa més atenció avui a la part econòmica, podràs tenir grans despeses i tu no saber organitzar-te. Repassa bé papers o documents i atenció a les distraccions. Nit molt romàntica.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que avui et sentis aïllat de tot i de tots, en l'ombra sempre hi haurà algú que comprengui i acompanyi els teus moviments. Obre bé els ulls per a no perdre't oportunitats.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Excel·lents i bons moments viuràs durant tot el dia. La teva relació amb els altres serà fàcil i t'aportarà moltes alegries. Controla la teva dieta, la son i el conduir. Nit molt moguda.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et gastis a buscar una resolució final de manera ràpida. Tots els que avui t'envoltin no estaran d'acord amb les teves idees. Espera millor moment. Sort en l'atzar i inversions.

tracking