Diari Més

El teu horòscop d'avui: 20 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui prendràs la iniciativa i et llançaràs a unes interessants aventures. El teu esperit de conquesta crema en desitjos de noves experiències i tot sortirà bé, molta sort. Arriben diners per atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et sentiràs obligat a acatar els desitjos dels pròxims. Encara que al principi no t'agradi, a poc a poc aniràs comprovant que t'acomodaràs bé a tot. Diplomàcia i tremp.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Són fàcils els conflictes amb un membre de la família que per estimar-te a la seva manera no estarà d'acord amb els teus plans. Arriben diners no esperats. Calma, que a tot arribaràs.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et mostraràs molt sentimental i això t'impulsarà a realitzar accions amb gran tint romàntic. En parella és on viuràs experiències reconfortants i profundes, és el teu dia d'èxit.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Hi haurà en tu una gran necessitat de moviment que es farà molt palès en l'alt grau d'excitabilitat en què et trobes. No corris

riscos en esports avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les relacions amb els pròxims seran molt beneficioses, tant en el material com a l'amor. El teu magnetisme serà moltcaptivador.

Sorpreses amb l'atzar que et faran feliç.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs més sensible que de costum a tot el que passi al teu voltant. Les accions i les paraules dels altres deixaran una profunda petjada al teu cor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva precipitació d'avui farà estralls si no controlesles teves maneres i formes a l'hora de començar una nova relació. Cuida avui amb la beguda i menjar, el teu cos estarà més sensible.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva expressió serà fàcil però això no significa que els altres t'entenguin a la primera. La gent et mirarà una mica estranyada i no entendrà les teves intencions. Fermesa, estàs en el bon camí.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Costarà arribar a comunicar-te bé amb la teva parella. Una espècie de solitud interior se't portarà. Intenta gaudir de la naturalesa. No et guardis res del que sents, expressa tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Posa més cura a l'hora d'encarar relacions amb els altres. El que diguis i el que facis serà severament analitzat per tots. Cura si viatges, les presses no són bones.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada en la qual estaràs més sensible del normal, el teu cor està demanant afectes, però per a aconseguir-los hauràs de fer el teu el primer pas. Posa't més ferm i guanyaràs segur.

tracking