Diari Més

El teu horòscop d'avui: 19 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva imatge personal brillarà més del normal i sentiràs més a prop de tu les possibilitats d'èxit. Bon moment per a visitar a gent nova.

Taure (20d'abril-20de maig)

Molts plans giren al teu cap que sembla com si anés a esclatar d'un moment a un altre. Pren-te un respir i mira tot amb més calma o perdràs. Compte amb les despeses.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui les tensions i sobresalts seran menors que en altres dies, encara així no descuris les teves expressions d'afecte a les persones que et són més fidels. Retrobament molt especial.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Molt de compte a les teves reaccions i els teus rampells. Avui

és un dia on amb molta facilitat feriràs a més d'un. Sort a l'atzar i en els viatges. A la intimitat hi haurà equilibri.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Bona jornada per a començar una nova amistat o amor. Et sentiràs millor que mai i les situacions es bolcaran cap a tu sorprenent els més pròxims. Posa més cura si viatges.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Jornada plena de reconeixements i afectes. El teu magnetisme estarà a un nivell màxim i atrauràs la mirada de moltes persones. Dia amb sort i amb sorpreses variades. Avui seràs recompensat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La parella i amistats pròximes estan molt necessitades que els escoltis i aconsellis. La teva facilitat de comunicació es veurà avui molt activa i reconeguda. Aprofita la bona ratxa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Assumeix avui tots els teus compromisos professionals o emotius de forma seriosa però no rígida. Captivaràs a més d'un mostrant-te benvolent. Arriben diners.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els suports familiars que desitjaves per als teus plans d'avui els aconseguiràs per mitjà d'un plantejament clar dels teus objectius. Aconseguiràs el que busques idesitgesfins i tot a l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Durant la jornada els teus instints afloraran d'una manera precipitada i et jugaràs en cada pas el tot pel tot. Tingues més calma o perdràs l'aconseguit fins avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Notícies de familiars t'arribaran sorprenentment. El teu instint i agudesa mental es posaran a prova. Trobaràs solució a tot el que passi. Confia més en tu mateix i llança't.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La família posarà en dubte alguns dels teus pensaments i accions. Hi haurà sobresalts i enfrontaments; si utilitzes la diplomàcia sortiràs victoriós de tot problema.

tracking