Diari Més

El teu horòscop d'avui: 18 de setembre del 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui es resoldran assumptes que tenies pendents i que et donaran guanys. Pel que fa a l'àmbit social brillaràs com el millor i aconseguiràs l'èxit gairebé sense proposar-t'ho. Aprofita la sort d'avui.

Taure (20d'abril-20de maig)

En família et sentiràs la mar de satisfet i amb una sorpresa que t'omplirà de felicitat. Arriben diners per l'atzar o inversió. Cuida més la dieta i mantén-te més alerta si condueixes avui.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva activitat serà alta durant la jornada i et costarà més del normal obtenir bons resultats. Tingues paciència que tot arribarà a resoldre's. La nit promet ser passional.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Lluita fins a l'últim moment per plantejar les teves idees i projectes. No deixis res en mans de ningú i mantingues una actitud ferma en les teves decisions. Els èxits arribaran amb fermesa per part teva.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Jornada molt dinàmica en la qual demostraràs, una vegada més, el teu valor per dirigir i aconseguir l'èxit. Tant pel que fa a l'àmbit social com al privat avui t'afavoreix la Lluna, no barregis amor i negocis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà una jornada amb sorpreses i bons moments. La teva imatge personal atraurà l'amor i l'afecte de moltes persones. Bon moment per plantejar-te canvis en la teva vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et trobaràs una miqueta confús i no sabràs distingir del tot la veritat de la mentida, en les reunions no prenguis decisions vitals, espera millors moments. Cuida la dieta i els viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tant en l'¡ambit social com en l'íntim viuràssituacions molt excitants. És una jornada on la teva imatge personal tindrà un magnetisme sensual que atraurà l'amor i la passió.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Abastaràs més del que pots i això et posarà de mal humor. Planteja't prioritats tant en el treball com en la teva vida afectiva. Viatge rendible i amb sorpresa. Dia per a prendre-s'ho tot amb calma.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No raonis tant i expressa't amb més força. T'estàs mostrant massa fred pel que fa al teu contacte amb els altres. L'amor i la passió depenen de tu, si arrisques guanyes, ves a per totes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No permetis que avui els pensaments negatius arruïnin les coses bones que es presentaran. Avui més que mai trepitja ferm i amb força, els èxits són aquí, no pots perdre'ls.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et trobes en un momenton es manifestaran canvis i situacions importants. Avui mateix és un dia per a prendre determinacions que ajudin al teu futur. Llança't a tot sense pors.
tracking