Diari Més

El teu horòscop d'avui: 17 de setembre del 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Sorpreses i notícies agradables en el teu terreny laboral i familiar. Tot i així no et desconnectis de la realitat. Arribaran nous plans de treball que seran beneficiosos. Aprofita la bona ratxa.

Taure (20d'abril-20de maig)

Arribaran proposicions de treball. No vulguis complir amb tots alhora i prèn-te les coses amb calma si no més tard ho pagaràs. No descuidis el costat romàntic, la parella et necessita.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Intenta resoldre els problemes que tinguis, aplica més seguretat a l'hora d'actuar. No deixis res per demà i mantén-te ferm en tot. Cuida els excessos a la nit, el teu cos necessita relax.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Aconseguiràs un triomf inesperat en el terreny laboral, la teva capacitat professional està a l'alça i l'èxit està assegurat. L'atzar i la sort acompanyaran les teves activitats tot el dia. Arriben diners.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Consulta amb la teva família abans de prendre decisions. Al treball es produiran canvis que seran molt positius. No temis a modificar tot el teu entorn, et trobes ensituació immillorable.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Procura distreure't avui amb el que més t'agradi. Bon moment per a demanar millores en la teva activitat. La Lluna t'afavoreix tant en l'amor com en els viatges. Bon moment per a fer inversions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Compte amb les paraules que diguis sense pensar, les persones properes criticaran molt la teva actitud i et convé mantenir-te avui en un segon pla. Arriben beneficis per l'atzar o comptes pendents.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Jornada plena de sorpreses emocionals on el teu poder captivador es veurà potenciat al màxim. Compte amb la gelosia que despertaràs en algú especial per a tu. Erotisme a l'alça.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva vitalitat es veurà fortament potenciada al llarg de tot el dia. Aprofita-la per a complir amb comptes pendents ja siguin familiars o de treball. Bon moment per a fer canvis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Acosta't a la gent que et comprèn i així veuràs les coses de millor manera. Reconeix els teus errors i guanyaràs més. El costat material serà el més beneficiat, fins i tot l'atzar donarà sorpresa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Buscaràs començar coses noves, no les desaprofitis, la sort està de la teva part. Encara així no t'exaltis i controla't. La parella t'aportarà bones idees. Posa més cura si condueixes o viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tot el que has donat als altres és el moment perquè ho donguis a tu mateix. Si necessites, demana ajuda i els altres te la donaran. La sort estarà de la teva part. Arriben beneficis materials.
tracking