Diari Més

El teu horòscop d'avui: 16 de setembre del 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui els teus canvis d'humor seran notables i les persones que t'envolten no ho entendran. La parella es mostrarà una cosa difícil i requerirà per part teva molta paciència. Cedeix una mica.

Taure (20d'abril-20de maig)

Pensa molt tot el que en aquest dia desitges canviar o treure. Tota acció que avui realitzis durarà en el temps, fins i tot a l'amor. Viatge feliç i amb sorpresa d'un retrobament.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant tota la jornada arribaràs a conquistar tots els objectius que et plantegis. La societat et garantirà el seu suport cap a tot el que emprenguis. Dia de sort on has de llançar-te a tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat i nervis una mica tibants, potenciats per una intensa activitat, et faran gastar més energia de la necessària, relaxa't i descansa, tot té el seu temps i el teu també. Arriben diners.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva ambició en el terreny dels sentiments serà molt alta i d'alguna manera les persones que estan al teu voltant et criticaran per la teva forta possessivitat. Relaxa't més i tindràs el control.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dia actiu on els teus propòsits tindran bon final i resultats. Tant en l'íntim com en el social desplegaràs un magnetisme especial que atraurà l'amor i l'afecte. Trucada sorpresa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Al llarg de la jornada notaràs que els teus sentiments aniran variant a mesura que vas experimentant noves sensacions amb la gent que se t'acosti. Magnetisme en la teva mirada.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si contactes amb molta gent intenta no entrar en discussions o comentaris que puguin comprometre la vida d'altres persones. Manten-te en segon pla i diverteix-te.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et veuràs molt incentivat per les persones més pròximes. La teva necessitat d'aventura i risc serà plenament compensada amb la nova relació que viuràs. Avui conquistaràs amb la teva mirada.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Diuen que una retirada a temps pot arribar a ser una victòria, avui és el moment oportú per a posar-ho en pràctica. No et posis on no et demanen. Compte amb les despeses.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Coneixeràs a una persona que cridarà molt l'atenció, no només per la seva imatge, també per les coses que et murmurarà a cau d'orella i al teu cor. S'espera una nit passional que no oblidaràs.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És cert que aquest períod no és tan bo com esperaves, però intenta per un moment viure les coses amb una actitud més positiva. Tot canviarà i veuràs de nou la felicitat i l'èxit.
tracking