Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les teves emocions internes seran viscudes amb major força i estaràs necessitat d'afecte. No desestimis les noves propostes que et facin. Seràs el centre d'atracció.

Taure (20d'abril-20de maig)

Continua en la mateixa línia d'actuació sense precipitar-te ni donar la nota. És preferible passar desapercebut i fer el teu propi joc en secret. Controla més el que dius.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus nervis no podran contenir-se i cauràs en excessos que després lamentaràs. Els teus desitjos d'aventures es veuran complerts. Compte amb les distraccions, sobretot amb diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva imaginació jugarà un important paper en les relacions socials. Estàs carregat d'afecte i necessites expressar-ho als quatre vents, llança't a tot. Arriben diners per inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els teus instints de protecció es veuran sublimats. Èxit en els desplaçaments i en la teva vida social. Tingues molta cura si condueixes o prestes diners. A la nit, sorpresa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dia per a demostrar la teva magnanimitat amb tots aquells que han demostrat els seus afectes. Pots tenir més d'un regal o feliç sorpresa. El teu magnetisme continua augmentant.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els teus desitjos, per molt de temps ocults, sortiran a la llum de manera fulminant. Es faciliten els canvis en el treball. Compte amb la gelosia que despertaràs. Oblida les presses.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui no entris en discussions, que et portaran a una batalla campal. Flexibilitza els teus conceptes. Les relacions amb els pròxims seran més estretes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui els assumptes socials poden atabalar, però el teu portes les regnes de tot i sortiràs airós de tot problema. La teva fermesa i decisió seran l'arma més vàlida. A l'amor estaràs imparable.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Mostraràs un halo magnètic sobre els altresque deixaràs a més d'un enlluernat amb la teva imatge personal. Les teves emocions interiors estan sortint fora.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Arribaran tasques una miqueta molestes que aportaran pocs resultats. Això et posarà nerviós. Escolta els consells que et guiaran positivament. Arriben diners per l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Procura no exigir massa als teus éssers estimats i a la teva parella, no està la cosa per a més problemes. Millora les relacions socials i la teva intuïció amb l'atzar.

tracking