Diari Més

El teu horòscop d'avui: 10 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Cuida dels consells que vinguin d'estranys, escolta'ls i medita abans d'actuar. Seria convenient que no et deixis influir per ningú. Astúcia i fermesa en tot, el món és teu.

Taure (20d'abril-20de maig)

Les teves emocions estaran més sensibles a les impressions del medi ambient. Serà una jornada propícia per a aconseguir un amor intens i ple de novetats.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Viuràs alts i baixos i això canviarà totalment el bon humor que tenies. Deixa't aconsellar per experts abans de llançar-te a noves aventures, sobretot si són assumptes de diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Domina el teu aire de superioritat o et veuràs enfrontat amb les persones que més estimes. Utilitza la teva intuïció si has de decidir alguna cosa important. Sort en l'atzar, és el teu gran dia.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La relació de parella o amistat serà motiu de més d'un pensament negatiu per part teva.Digues les coses directament i eliminaràs més d'un obstacle.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Molta activitat i poc temps seran les normes durant el dia. Per això, carrega't d'una bona dosi de paciència per no caure en l'estrès. En l'amor, equilibri.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs molt actiu i ple de bones intencions amb els altres que et seran recompensades àmpliament. En l'amor com en l'àmbit social trobaràs la felicitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intenta emprar més temps en coses concretes i no et deixis endur per plans utòpics. Llança't a la conquesta amb fermesa. Utilitza avui la teva intuïció amb els nous coneguts.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et comprometis amb facilitat davant els requeriments de persones pròximes, al principi ho veuràs tot fàcil, després canviarà. Utilitza la ment i no el cor, avui et jugues molt.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu esperit d'aventura s'accentuarà i et sentiràs amb ganes de menjar-te el món. Hi arribaràs si et centres en objectius concrets. Avui hi haurà sort en l'atzar i en negocis.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu afany de conquesta es veurà molt activat i és fàcil que tinguis conflicte amb alguns superiors o persones pròximes. Utilitza la diplomàcia i guanyaràs més.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Posa en marxa la teva intuïció persaber el camí més positiu a prendre durant tota la jornada. En l'amor hi haurà una sorpresa inoblidable. Passió que et desbordarà.
tracking