Diari Més

El teu horòscop d'avui: 9 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Intenta no barrejar els teus interessos professionals i financers amb els assumptes del cor. Les reunions socials t'aportaran èxits. Amor en plenitud, la teva energia serà imparable.

Taure (20d'abril-20de maig)

El contacte amb la gent t'ajudarà molt avui per trobar el millor equilibri emocional. Els viatges t'aportaran grans beneficis. A la llar viuràs una agradable sorpresa.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Atenció als teus nervis. La teva alta excitabilitat d'avui et podrà aportar disgustos i pèrdues. En la família necessitaran més la teva presència, actua, la teva actitud serà àmpliament recompensada.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu atractiu personal anirà avui en augment. Totes les relacions socials que facis tindran un positiu final. Arriben noves opcions per al teu desenvolupament laboral, llança't a tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Posa més atenció en les teves tasques, els descuits i oblits es faran presents avui. La salut d'un familiar et preocuparà però tot sortirà bé. Posa avui més cura, res de presses.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No esperis que la comunicació amb els altres sigui molt fluida. Mostra't més comunicatiu i allunya't de les crítiques excessives. Calma i comprensió.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Centra't més en els assumptes prioritaris i no intentis fer més del possible. A la feina tindràs resultats excel·lents. Et trobaràs més feliç que mai.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et deixis endur per les buides paraules dels nous coneguts. Abans de prendre una decisió analitza molt els pros i contres. Descansa més i deixa't estimar, et serà fàcil.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

De manera fàcil i ràpida se solucionaran antics problemes del teu interès. Les amistats ajudaran molt en els teus projectes. En l'amor, molts són els ulls que et miren.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No serà tan fàcil comunicar-te avui amb els més reunits. No esperis que ells facin el primer pas. Trenca el teu silenci i llança't a l'aventura. Sort en l'atzar si uses la teva intuïció en això.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Naixerà una nova amistat o relació íntima que farà canviar la teva manera de veure les coses de la vida. En la intimitat sorgiran grates sorpreses. Sorpresa a la llar que t'alegrarà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hi haurà canvis segurs en la teva vida social i privada. Com més et lliuris als altres en aquesta jornada millors resultats obtindràs. Sort en els nous contactes que facis avui.
tracking