Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Bona jornada per ampliar el teu cercle social i aprofitar als nous coneguts per als teus interessos. Viatge feliç i retrobaments. Magnetisme i nit que no oblidaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Valoraràs més les coses de casa que les de la feina. En família et sentiràs la mar de satisfet i amb una sorpresa molt agradable. Més cura avui si condueixes o viatges.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant la jornada et costarà més del normal obtenir bons resultats. Tingues paciència que tot arribarà a resoldre's. Arriben diners per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Fermesa fins a l'últim moment per a plantejar les teves idees i projectes. No deixis res en mans de ningú, fermesa en les teves decisions. Èxits segurs si trepitges fort.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Resoldre els teus assumptes financers hauria de ser la meta a curt termini, per descomptat sense menysprear els embolics que portes últimament. Separa les coses i aconseguiràs l'èxit segur.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et saltis les regles a la feina ja que amb facilitat crearies una mala imatge davant persones amb autoritat. Calma, pas a pas arribaràs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs una mica confús i no sabràs distingir bé la veritat de la falsedat. En les reunions que avui sorgeixin no prenguis decisions importants. Més cura avui.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui aniràs alternant entre el bon humor i pensaments pessimistes que de no controlar-los et portaran a l'ansietat. Relaxa't més, i veuràs com avui tot es posa al teu favor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intentaràs fer més del que pots i això et posarà de mal humor. Planteja't prioritats tant a la feina com a la teva vida afectiva. Viatge que aportarà felicitat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No raonis tant i expressa't amb més força. T'estàs mostrant massa fred en el teu contacte amb els altres. L'amor depenen de tu. Busca l'aventura i trobaràs la felicitat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Elimina pensaments negatius que fundats en un idealisme poc pràctic i plans una mica utòpics danyaran el teu cor si noactuesamb rapidesa. Fermesa i decisió.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Es presenta un dia on es manifestaran canvis i situacions importants. Avui és la jornada perprendre determinacions que ajudin al teu futur. Llança't a tot.
tracking