Diari Més

El teu horòscop d'avui: 6 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els desplaçaments t'aportaran alegries molt fortes en l'emocional. Tracta de controlar l'eufòria que et proporcionaran per a no córrer riscos. Avui les presses no són bones.

Taure (20d'abril-20de maig)

Modificaràs la teva manera de pensar i sentir les coses. Facilitat avui per a entrar en discussió, encara que després arribaràs a un acord comú. Amb diplomàcia, l'èxit el tindràs al teu abast.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia agradable tant des del punt de vista social com en els sentiments. Tot viatge que realitzis t'aportarà belles experiències vitals.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Notícies que t'arribaran des de lluny alegraran el teu cor i t'animaran perquè busquis altres maneres d'expressar-te. Arriben diners inesperats, bé per l'atzar o una inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu gust d'aventura estarà avui molt potenciat. Passar el dia a l'aire lliure serà el millor que puguis fer. Les teves tensions han de ser canalitzades immediatament.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Temes de la llar t'atabalaran i no permetran llibertat per als teus desitjos. No obstant això, la nit t'ofereix una sorpresa. Cuida avui més el descans i la dieta.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els teus contactes socials incentivaran els teus desitjos d'experimentar noves sensacions. Si desitges iniciar un amor avui és el dia. Magnetisme a uns nivells elevats.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

És molt recomanable que frenis el teu ímpetu a l'hora de començar una nova relació. El teu afany de domini atabalarà a la parella i la desmoralitzarà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Trobar-te amb persones llunyanes et portarà a viure noves experiències. Si desitges una nova vida, avui és el moment. Trepitja fort, els astres t'acompanyen.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui et costarà entendre a la gent. No és necessari que entris en conflicte ni en discussions. Escolta i coneixeràs coses noves. Tingues més cura si has d'invertir diners.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En la jornada podràs fer-te amb les coses i les situacions que la gent et plantegi. Una espècie de sisè sentit et portarà pel millor

camí cap a l'èxit. Jornada per a avançar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Viuràs sensacions noves amb els nous contactes que iniciïs a la jornada. El teu magnetisme atraurà. Avui és el millor dia per a expressar el que sents.

tracking