Diari Més

El teu horòscop d'avui: 3 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Voldràs fer canvis però et trobes sol per fer-los. Llança't a aquesta aventura que després seran molts els que et segueixin. El teu magnetisme et servirà per a captivar.

Taure (20d'abril-20de maig)

No confiïs en la sort i dedica't a ser observador a l'hora d'entaular una nova relació. La teva imatge personal és bona però hauries de reforçar-la.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Una paraula dolça et farà vibrar en cos i ànima. Et trobaràs més sensible del normal i s'acostaran intentant conquistar-te. Seràs el centre d'atenció.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui et donaran la raó en tot però més tard canviaran les seves idees. Com més detallista et tornis més complicacions trobaràs. Utilitza la teva intuïció i guanyaràs.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si vols començar una unió de parella avui és un dia molt especial. Tot detall que tinguis serà agraït. Compte amb les despeses, avui cal cuidar més la cartera.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui són mé grans les teves possibilitats de sortir guanyador en qualsevol cosa que et plantegis. Però tingues molt compte amb el que promets. Dia de molta activitat social.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Fàcils frecs i males mirades amb persones pròximes. Intenta centrar-te en els teus assumptes i no jutgis la vida dels altres. Els problemes se solucionaran sols, deixa't estimar més.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Ets una persona pacient però avui et trauran de les teves caselles. Cuida més amb les crítiques i no entris en la roda de les xafarderies o en sortiràs malament. Confia només en tu i no facis cas a ningú.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Despeses per sobre de les teves possibilitats o plans que es retarden per incompetència d'altres seran la norma del dia. Selecciona més als teus amics. Analitza el que fas i les despeses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva força interior et conduirà a buscar experiències fortes. Mira de no ser tan impulsiu i mesura bé les teves paraules. Canvis en la llar que aportaran millores.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada de molt 'relax' on compartiràs el teu temps lliure amb els més reunits de forma equilibrada. T'arribarà una notícia sorpresa que et farà feliç. Cuida la dieta.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu propi magnetisme t'ajudaran al fet que visquis noves experiències en l'amor. Controla la vanitat i l'orgull. La vida social t'aportarà situacions inesperades, prepara't.
tracking