Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 de setembre de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El medi ambient exercirà certa tensió psicològica en la teva persona que potenciarà la necessitat de buscar sortides, avui refugia't en la parella que ajudarà en tot. Arriben diners fàcils.

Taure (20d'abril-20de maig)

És recomanable que avui t'allunyis una mica del món i de la gent, no t'importi tornar-te una mica ermità. El teu cap necessita centrar-se una mica més i analitzar els passos a donar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Està bé que meditis tot el que vulguis les situacions, però no et passis en l'anàlisi o perdràs l'oportunitat de viure coses diferents. Nit passional que no oblidaràs.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Si tens parella avui és el dia dels extrems, o viuràs moments plens de passió i sexe o la batalla serà de les quals fan època. Calma i fermesa, tot passa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Controla la teva impulsivitat tant en les relacions com en l'amor. El teu afany d'aventures i la teva innata versatilitat t'empenyerà cap a situacions incontrolables.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui hauràs d'aprendre a repartir coses teves personals entre la gent que més t'estima. La parella demanarà aprofundiment i intimitat. El teu magnetisme en plenitud.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La part social d'avui anirà carregada de responsabilitats, però no temis ja que arribaràs a tot i aportaràs excel·lents idees noves a companys i parella. Arriben diners per l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva vida de parella millorarà molt a partir de que deixis més llibertat de moviment a la teva mitja taronja. No et creguis tan indispensable en tots els camps, cada cosa té el seu moment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Molta cura a obrir la boca més del compte amb els teus companys ficant-te en assumptes aliens, dedica't a la teva tasques i punt. Bon moment per a les inversions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui t'alteraràs amb facilitat i pagarà els plats trencats qui menys culpa en té. Mira de controlar-te abans per a no tenir que anar demanant perdó per tot arreu. La nit et brindarà equilibri.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva forta capacitat artística la plasmaràs amb facilitat ja que l'ambient t'afavorirà en la tasca creativa. Gaudeix amb tot i arribarà l'èxit. Posa avui més cura si condueixes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Compte amb el que diguis o facis amb el sexe oposat, el que cosa parlis avui es podrà interpretar malament i serà font de conflictes. Ull amb els flirtejos i els jocs secrets.
tracking