Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 d'agost de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

A la llar trobaràs felicitat i afecte. Els assumptes socials et pesaran més. No és moment per a despeses. Guanys per atzar o diners que t'arriben sense buscar-ho.

Taure (20d'abril-20de maig)

Molt bona comunicació durant el dia, sobretot amb les amistats de sempre. Realitzaràs plans de descans en conjunt i tot resultarà del teu gust.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui el tenir un detall amb la parella serà la solució de la jornada. Tot el que facis amb diplomàcia t'aportarà el doble de satisfacció.

Posa més cura si condueixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva ment està pressionada per moltes idees alhora i de no controlar-les cauràs en un profund estrès. Trobaràs ajuda prop de tu. La sort del teu costat, no desesperis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Centra't en un assumpte o perdràs tot el que portes entre mans. La lluna et beneficia però posa alguna cosa de la teva part. Controla el teu orgull i la tendència als excessos. Temprança.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Jornada que et servirà per a aclarir-te en molts aspectes. Decideix per tu mateix i no esperis que la solució vingui sola. Actua amb força i usa la teva intuïció en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Bon dia per a assentar fortament els teus sentiments amb la persona que més desitges. No et deixis portar pels maldecaps isigues ferm. El teu cor sap la veritat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui no remoguis molt els teus assumptes sentimentals. La comunicació amb els pròxims serà difícil i les teves propostes s'endarreriran, espera millor moment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva personalitat es veurà en la jornada molt accentuada. Prendràs la directiva en tot i ningú s'oposarà. Aprofita la situació i avançaràs. Èxit a prop en tot el nou que facis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Evita els enfrontaments o discussions amb persones de la teva família, deixa passar una mica de temps per a prendre alguna decisió. Més cura si condueixes o viatges, tranquil·litat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els pròxims et donaran suport en totes les teves idees i projectes. Aprofita la jornada per a posar en ordre coses a la teva llar. Realitza compres o inversions, avui la sort t'acompanya.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Augmentarà la teva imatge davant els altres. La teva paraula arribarà molt a fons calant a l'interior del cor de tots. Atenció a despeses excessives. Cuida la dieta i en conduir.

tracking