Diari Més

El teu horòscop d'avui: 4 d'agost de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Para esment en els viatges i no deixis que els nervis o l'excitació et portin a prendre mesures dràstiques que lamentaries, calma. La nit es presenta més tranquil·la i amb gaudi passional.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si ja tens l'amor que desitjaves atenció a les teves actituds d'avui. No siguis tan dominant, lliurament una mica més de llibertat sense por i tot anirà molt millor. La fortuna et somriurà.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs condicionat per les situacions i circumstàncies que visquin els altres. Segurament necessiten de la teva ajuda i comprensió. Trobada sorpresa amb algú molt especial.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Algú està fent créixer la teva atenció, si realment et convenç llança't sense pors ja que el camí el tens fàcil i el resultat serà bo per als dos.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Cerca diversió o gent més alegre. No et quedis tancat amb la parella ja que els ànims estan una miqueta carregats i les disputes es donaran amb facilitat. En societat aconseguiràs tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves necessitats d'avui seran d'una urgència forta. Això es manifestarà tant en el professional com en l'amorós. En l'últim viuràs moments inoblidables, prepara't per al gaudi.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva labor intel·lectual i laboral es veurà truncada per assumptes familiars que aportaran retards, però l'harmonia que regnarà després t'alegrarà la jornada. L'atzar et donarà una bona sorpresa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Una cosa oculta està succeint en la teva vida i si no li poses remei es tornarà contra tu. Deixa ben clar davant els altres el que penses i viuràs un dia molt feliç. Arriben diners fàcils.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et deixis portar pel que diguin els altres ni per les crítiques que et facin. La teva pitjor actitud serà la de deixar-te enfonsar i deprimir per petiteses. S'està acostant un nou amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva imatge personal ressaltarà davant els altres i atrauràs la vista del sexe oposat amb molta facilitat. Avui el conquistar ho tindràs molt fàcil i a prop. La nit promet passió.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Posa més atenció a les teves paraules ja que avui pots ferir amb elles a qui més estimes. T'arribaran notícies llunyanes que canviaran els teus plans. En l'atzar tindràs una bona sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les necessitats amoroses i de comunicació seran avui elevades. Controla la teva ansietat fent passos ferms cap a tot i veuràs arribar l'èxit i el plaer.
tracking