Diari Més

El teu horòscop d'avui: 3 d'agost de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Controla, avui les despeses es disparen. Els viatges seran productius i si són de plaer et faran més feliç. Si no tens parella és el dia on trobaràs la ideal, obre els ulls però no la butxaca.

Taure (20d'abril-20de maig)

El cercle d'amistats cobrarà importància, coneixeràs dins d'ell a una persona especial que captivaràs el teu cor. En la llar se't plantejaran problemes que resoldràs.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus nervis t'empenyeran a voler fer diverses coses al mateix temps perjudicant resultats. Centra't en una tasca i guanyaràs. No descuris les teves relacions íntimes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Canvis en les teves relacions amb amistats i fins i tot en els teus plans. El teu desig d'aventures i experiències creixerà. La sort i l'atzar et somriuran. Magnetisme de gom a gom.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Assumptes financers alteraran el teu ànim, actua amb decisió i notaràs que les coses se solucionaran ràpid. Viatges feliços i que donaran l'opció de conèixer a algú molt especial.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Mesura la teva imaginació a l'hora d'encarar relacions, no et deixis portar per pors sense fonament ni per gelosia o falsos comentaris. Excel·lent moment per a viatges.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Canvis en el teu món financer per despeses imprevistes que t'alteraran. Et demanaran favors i estaràs obligat a realitzar-los amb males conseqüències. En la llar canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Gratificants moments en la intimitat com en la societat t'obriran noves portes importants per a la teva vida. Els contractes i finances estaran actius i t'aportaran beneficis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Inquietud tant en el físic com en el mental durant el dia. Seria convenient que practiquis esports o activitats que t'equilibrin energèticament. No entris en discussions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els teus plans estaran condicionats per temes familiars. La llar i la parella et marcaran pautes que no podràs evitar i hauràs de realitzar. Calma i paciència, arribaran millors moments.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Lluita per a evitar caure en una situació depressiva pel que diguin els altres. Demostra la teva fermesa no fent-li el joc a uns altres.Sigues ferm en les teves idees i aconseguiràs l'èxit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu desig d'aventures creixerà atès que sentiràs un rebrot d'energia en el teu cos i una sensibilitat amb la qual captivaràs a molts. Un amor apassionat et ronda.
tracking