Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 d'agost de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Pren-te el temps suficient per analitzar tot tipus de proposta ja sigui en el financer o emotiu. Hauràs d'armar-te de paciència per a fer-te entendre. Guanyaràs l'estima de molts.

Taure (20d'abril-20de maig)

Molt agradables els moments que passis amb companys i amics en actitud de tertúlia. Però si has de prendre alguna determinació posa't seriós i no cedeixis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Molta cura a saltar-te normes establertes tant en el treball com en la vida social. Criticaran qualsevol intent que facis de trencar les normes establertes. Atén els consells que et donin.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui els compromisos s'aniran acumulant d'una manera sorprenent. Compleix solament amb els que siguin veritablement importants i cuida més la teva salut. Molta sort a l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La presa de decisions importants per al teu futur s'està apropant, tracta de descentralitzar la teva vida privada de la professional perquè les càrregues emocionals no pesin tant. La nit promet.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes financers importants cauran a les teves mans i hauràs de fer gala dels teus dots persuasius sobre les altres persones per a treure profit. S'ampliarà el teu cercle d'amistats.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Rebràs alguna reprimenda per una labor no complerta que et farà perdre una bona oportunitat per a avançar. Més que prometre dedica't a la seva conquesta. Hi haurà canvis en la llar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El que facis i diguis a la jornada d'avui repercutirà molt en les teves activitats de demà. Posa ben clares totes les teves necessitats i aconseguiràs bons resultats. Cuida't més l'esquena.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada bastant agradable i sense sobresalts que et donarà la possibilitat de dedicar-te amb més força a les teves necessitats amoroses i de comunicació. Bon moment per a augments.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Novetats en el sector financer aniran acompanyades de bones propostes laborals. L'amor s'allunyarà una mica de tu al qual avui no li donaràs major importància. Canvis a la llar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Adopta una actitud diplomàtica amb la parella i els socis ja que els frecs i situacions tibants podrien desencadenar trencaments que al final endarreriran els teus plans.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Un cert aclaparament laboral posarà inestable el teu humor i si no el controles et veuràs enfrontat amb diversos companys del teu entorn o amb algú de la teva família.

tracking