Diari Més

El teu horòscop d'avui: 1 d'agost de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu esperit i ganes de viure aniran creixent ràpidament fins al punt de sentir-te el ser més poderós de la terra. El teu magnetisme estarà molt accentuat. Èxits amorosos.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una forta sensació i necessitat de llibertat envairà tot el teu cos i ment. Busca algun tipus de diversió i si pot ser juntament amb altres persones afins. No t'aïllis i llança't a tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Molta cura si has de sortir de viatge o realitzar desplaçaments imprevistos, tingues molta precaució tant en conduir com amb les noves i ràpides amistats. Usa la teva intuïció.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Alguns inconvenients familiars s'oposaran als teus plans. Pren-te les coses amb calma o els obstacles seran majors. L'ambient casolà serà una mica aclaparador, relaxa la teva ment.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Cuida les teves paraules i sobretot els teus gestos, l'ambient

tant familiar com de parella estarà una mica delicat i serà molt fàcil ferir-los amb els enfrontaments consegüents.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Es potenciarà la teva vida interior i estaràs obligat a experimentar unes agradables situacions en companyia d'uns pocs on trobaràs

sensacions noves. Passió està molt a prop.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Fortes emocions et provocaran un cert grau d'excitabilitat. Els teus nervis et jugaran una mala passada i et faran equivocar-te a les teves previsions amoroses. Tingues cautela amb els nous.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu apassionament d'avui serà una cosa desmesurada i tendiràs a crear-te uns objectius molt alts que la realitat de la vida et farà raonar. No busquis fora el que està dins, relaxa't.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui estaràs més a prop d'aquesta tranquil·litat que sempre necessites. Tant a la llar com en la vida social els moments seran molt agradables i d'equilibri. L'atzar donarà una sorpresa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Domina les teves ànsies de poder i la teva possessivitat. La parella no estarà d'acord amb les teves idees i buscarà a qualsevol preu la seva llibertat. Tingues una mica més calma, tot arriba al seu temps.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si surts de viatge revisa bé l'equipatge. Avui és un d'aquests dies on la teva concentració està una mica baixa i les distraccions seran vàries fins i tot a l'amor. Centra't en un assumpte i a per ell.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Des del començament del dia busca relaxar-te. Avui s'acumularan tensions a causa de les intenses situacions emocionals que viuràs. No et precipitis, el temps avui corre al teu favor.

tracking