Diari Més

El teu horòscop d'avui: 27 de juliol de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui et mostraràs contradictori en actuar, d'una banda desitges gresca i per un altre una relaxació i solitud absoluta. La parella t'ajudarà a trobar el just nivell a tot. Controla les despeses.

Taure (20d'abril-20de maig)

Deixa de donar consells als altres i para't a pensar siel que dius no ho vols per a tu, predica amb l'exemple. Analitza si no t'oblides d'algunes coses amb la teva parella.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És fàcil que apareguin conflictes amb persones importants. La teva forma rígida s'accentuarà i no ajudarà a sortir del pas.Estigues en un segon pla i deixa que els altres arreglin tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Assumptes d'última hora retardaran els teus desitjos de tranquil·litat. Connectaràs amb una persona molt activa que t'ajudarà. És bon moment per a iniciar un nou amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Novetats en el financer al costat del coneixement d'importants persones que aportaran el suport per a la realització de tot. Bon moment per a l'inici de noves empreses.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Escoltaràs alguna paraula que no et sentarà gens bé, el seu origen seran les enveges per part d'algú que no dóna la cara. La teva fermesa i decisió seran la clau del teu èxit avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No tinguis por de mostrar-te tal qual ets i es resoldran els problemes. Posa't les piles i entra de ple en el joc que els altres sembla que volen realitzar, avui tens la sort del teu costat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Serà un dia especial, tant pots trobar l'amor de la teva vida com veure't en l'ambient més desitjat. Aprofita el moment però no barregis plaers amb responsabilitats.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No permetis que la lentitud dels altres perjudiqui les teves il·lusions. Llança't a la conquesta de les teves fites sense esperar l'ajuda de ningú. Marca el teu propi ritme en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et veuràs embolicat en una situació pintoresca on tindràs l'oportunitat de conèixer a un personatge fora de sèrie. Sigues amable amb els nous coneguts, ells t'ajudaran.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui estarà molt elevat el teu caràcter. Tant en el treball com en la llar seràs el centre d'atenció i el que diguis serà entès a la primera. Avanços en el social.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Cerca ser més comprensiu amb els que t'estimen. Tots podem cometre errors i tu

has de ser el primer a reconèixer-ho. Medita les teves paraules. Compte amb les tensions.

tracking